Vettel: "Απογοήτευσα την ομάδα μου"

Απογοητευμένος από τα πολλά λάθη του και την πέμπτη θέση στο Grand Prix του Μπαχρέιν εμφανίστηκε ο Sebastian Vettel. "Νιώθω πως απογοήτευσα την ομάδα μου", τόνισε χαρακτηριστικά ο Γερμανός.

Vettel: "Απογοήτευσα την ομάδα μου"

"Βγήκα εκτός πίστας και έπαθε ζημιά η πτέρυγά μου. Δεν είχα την ταχύτητα που ήθελα μετά και αποφάσισα να κάνω πιτ στοπ, αλλά μετά κόλλησα πίσω. Νιώθω να απογοήτευσα την ομάδα με αυτό το λάθος μου.

Ο Kimi απέδειξε πως μπορούσαμε να έχουμε έναν πολύ καλό αγώνα τερματίζοντας δεύτερος. Θα ήταν δύσκολο να κυνηγήσω τον Rosberg, μιας και είχαμε την ίδια γόμα, αλλά τουλάχιστον πήρα κάποιους καλούς βαθμούς", δήλωσε ο τέσσερις φορές παγκόσμιος πρωταθλητής μετά το τέλος του αγώνα.

Από την πλευρά του ο Kimi Raikkonen, που πραγματοποίησε εκπληκτικό αγώνα στο Μπαχρέιν δήλωσε: "Ποτέ δεν είσαι χαρούμενος όταν τερματίζεις δεύτερος, αλλά μετά από ένα δύσκολο ξεκίνημα στη χρονιά, είμαι ευχαριστημένος με ένα καλύτερο αποτέλεσμα.

Πρέπει να είμαστε χαρούμενοι, αλλά ψάχνουμε για καλύτερα αποτελέσματα. Η ατμόσφαιρα είναι καλή και είμαστε σε σωστή κατεύθυνση".

Διαβάστε ακόμη:

GP Μπαχρέιν: Back to back o Hamilton

News 24/7

24MEDIA NETWORK