Vettel: "Δεν μου αρέσει που με περνάει ο Ricciardo"

Ο Daniel Ricciardo θα εκκινήσει από τη δεύτερη θέση στην πίστα της Σαγκάης, με τον Sebastian Vettel να δηλώνει δυσαρεστημένος από το γεγονός πως θα βρίσκεται πίσω από τον ομόσταυλό του, παραδέχθηκε ωστόσο πως ο Αυστραλός τον περνάει με το... σπαθί του.

Vettel: "Δεν μου αρέσει που με περνάει ο Ricciardo"

Ο νεαρός Daniel Ricciardo έκανε την έκπληξη στις κατατακτήριες της Σαγκάης, σημειώνοντας τον δεύτερο καλύτερο χρόνο μετά τον Lewis Hamilton. Ο ομόσταυλός του, Sebastian Vettel τόνισε πως ο Αυστραλός τον περνάει με το... σπαθί του, χωρίς ωστόσο αυτό να τον ευχαριστεί.

"Φέτος είναι όλα διαφορετικά. Ο Ντάνιελ κάνει πολύ καλή δουλειά και έχει σταθερά καλή παρουσία. Μέχρι τώρα παίρνει το μάξιμουμ από το μονοθέσιο, ενώ εγώ αντιμετωπίζω προβλήματα. Κι επειδή έχουμε το ίδιο μονοθέσιο, αν με κερδίζει το κάνει δίκαια. Αυτό φυσικά και δεν μου αρέσει και γνωρίζω πως πρέπει να τα πάω καλύτερα".

Για την πορεία της Red Bull στη συνέχεια του πρωταθλήματος είπε: "Πιστεύω πως είμαστε στην καλύτερη θέση από την αρχή της σεζόν για να δυσκολέψουμε τη Mercedes. Καταφέραμε να μπούμε ανάμεσά τους κι έχουμε μια καλή ευκαιρία μπροστά μας. Λένε πως ο καιρός θα είναι καλός, αλλά ποτέ δεν μπορείς να εμπιστευτείς τις προγνώσεις αυτές. Ελπίζω να τελειώσουμε όσο καλά αρχίσαμε αυτό το σαββατοκύριακο".

News 24/7

24MEDIA NETWORK