Υπό πίεση ο Palmer

Η θέση του Βρετανού στην ομάδα της Renault φέρεται να κινδυνεύει.

Υπό πίεση ο Palmer

Στην πρώτη περίοδο ελεύθερων δοκιμών του Grand Prix Ισπανίας, ο Jolyon Palmer περιορίστηκε σε ρόλο θεατή καθώς έδωσε τη θέση του στον δοκιμαστή της Renault, Esteban Ocon. Όμως στα paddock υπάρχει έντονη φημολογία πως αυτή η… αλλαγή θέσεων ίσως γίνει μόνιμη!

Μιλώντας σχετικά, ο Βρετανός οδηγός είπε στο motorsport.com: "Δεν ξέρω από πού προέρχονται αυτές οι φήμες. Δεν με επηρεάζουν. Ακόμα και στο Μπαχρέιν την είχα ακούσει, παρότι είχα κάνει πολύ καλή πρεμιέρα στην Αυστραλία (σ.σ. ήταν μπροστά από τον teammate του). Δεν πτοούμαι. Είχα μόνο τέσσερις αγώνες, ανάμεικτα αποτελέσματα αλλά ανυπομονώ για τη συνέχεια. Έχω ξαφνιαστεί αλλά αυτή είναι η Formula 1. Τα έβλεπα όταν δεν ήμουν κομμάτι της, τα βλέπω και τώρα εκ των έσω. Όμως ξέρω την αξία μου, το ίδιο και όλοι στην ομάδα".

Όμως είναι αλήθεια πως ο ανταγωνισμός στην εργοστασιακή ομάδα της Renault είναι μεγάλος. Βλέπετε ο Νορμανδός Ocon, είναι μέλος του προγράμματος εξέλιξης οδηγών της Mercedes, άρα έχει και την πλήρη υποστήριξή της αφού θεωρείται ταλέντο του μέλλοντος.

Στο FP2 ο Palmer δεν πρόλαβε να κάνει πολλά, αφού ένα κλαταρισμένο ελαστικό στο ξεκίνημα της περιόδου περιόρισε το χρόνο που πέρασε στην πίστα. Έκανε 16 γύρους και βρέθηκε στη δέκατη έβδομη θέση της κατάταξης, τρεις θέσεις πίσω από τον ομόσταβλό του, Kevin Magnussen.

News 24/7

24MEDIA NETWORK