Αμφίβολο το μέλλον του Πεδρόσα

Ο Ντάνι Πεδρόσα αποκάλυψε δημόσια πως ταλαιπωρείται από ένα πρόβλημα στον ώμο και ως εκ τούτου θα λείψει για κάποιο χρονικό διάστημα από το MotoGP.

Αμφίβολο το μέλλον του Πεδρόσα

Το πρόβλημα του Ντάνι Πεδρόσα στον ώμο, τελικά ήταν πιο σοβαρό απ' ότι αρχικά φαινόταν. Όπως αποκάλυψε ο ίδιος ο Ισπανός αναβάτης μετά το Grand Prix του Κατάρ όπου τερμάτισε 6ος, θα χρειαστεί να λείψει κάποιο διάστημα από το MotoGP, προκειμένου να ξεπεράσει τον τραυματισμό του:

"Είναι κάπως μεγάλη ιστορία, αλλά θα προσπαθήσω να είμαι σύντομος. Βασικά στον αγώνα είχα ένα πρόβλημα στον ώμο, το οποίο με ταλαιπωρεί εδώ και έναν χρόνο. Πέρυσι, είχε μεγάλο θέμα σε όλους τους αγώνες, δεν μπορούσα καν να τρέξω καλά και τα αποτελέσματά μου δεν ήταν τα αναμενόμενα. Έκανα μια εγχείρηση, αλλά δεν ήταν επιτυχημένη. Αυτό το χειμώνα γύρισα όλο τον κόσμο προκειμένου να ακούσω διάφορες συμβουλές από γιατρούς.

Όλοι μου είπαν να μην κάνω εγχείρηση, δεδομένου του ρίσκου και ακολούθησα αυτή τη συμβουλή. Αυτό όμως μου προκάλεσε ακόμη περισσότερα προβλήματα. Βλέπω ότι δεν μπορώ να τρέξω όπως θέλω. Δεν μπορώ να συνεχίσω έτσι, οπότε αυτό που προέχει είναι να φτιάξω τον ώμο μου. Δεν ξέρω πως ακριβώς θα γίνει αυτό, αλλά θα ξεφορτωθώ αυτό το πρόβλημα. Δεν έχω πολλές απαντήσεις αυτή τη στιγμή, όλα είναι κάπως αβέβαια, αλλά ελπίζω να έχω σύντομα νέα".

News 24/7

24MEDIA NETWORK