Για τρίτη φορά στο θρόνο του MotoGP o Μάρκεθ

Για τρίτη φορά στο MotoGP και συνολικά πέμπτη στην καριέρα του ο Μαρκ Μάρκεθ στέφθηκε πρωταθλητής.

Ο Ισπανός αναβάτης ήταν πρώτος στο γκραν πρι της Ιαπωνίας που διεξήχθη στην πίστα Μοτέγκι αφήνοντας πίσω του τους Αντρέα Ντοβιτσιόζο (Ducati) και Μάβερικ Βινιάλες (Suzuki), ενώ επωφελήφθηκε στη "μάχη" του τίτλου από τις εγκαταλείψεις των αναβατών της Yamaha, Βαλεντίνο Ρόσι (σ.σ. εκκίνησε από την pole position) και Χόρχε Λορένθο, οι οποίοι ήταν και οι πλησιέστεροι "διώκτες" του στη βαθμολογία.

Εκτός από το MotoGP (2013, 2014, 2016), ο 23χρονος Μάρκεθ έχει επίσης στεφθεί παγκόσμιος πρωταθλητής στα 125 κυβικά εκατοστά (2010) και στο Moto2 (2012).

Ο Μάρκεθ με τη νίκη του αυτή εξασφάλισε και μαθηματικά τον τρίτο τίτλο του σε τέσσερα χρόνια στο MotoGP, τρεις αγώνες πριν από την ολοκλήρωση του πρωταθλήματος, ενώ έγινε ο νεώτερος αναβάτης που κατακτά τρεις τίτλους στη διοργάνωση.

Τσίπρας ΕΞΑΓΓΕΛΙΑ ΤΣΙΠΡΑ

13η σύνταξη και αναστολή ΦΠΑ στα νησιά με πρόσφυγες

Ο πρωθυπουργός ανακοίνωσε μέτρα από το πλεόνασμα του 2016. Ποιοι οι δικαιούχοι της 13ης σύνταξης που θα δοθεί αντισυμμετρικά στους χαμηλοσυνταξιούχους εν είδει έκτακτης ενίσχυσης αυτές τις γιορτές. "Η Ευρώπη χρωστά στους νησιώτες μας" τόνισε εξαγγέλλοντας αναστολή ΦΠΑ στα νησιά Βορείου και Ανατολικού Αιγαίου

 

Πρώτη Σελίδα