GP Λε Μαν: Κυρίαρχος Lorenzo, συγκλονιστικός Rossi

O Jorge Lorenzo ήταν κυρίαρχος στην πίστα του Λε Μαν και πανηγύρισε την δεύτερη φετινή του νίκη. Συγκλονιστική όμως ήταν και η εμφάνιση του Valentino Rossi που ξεκίνησε έβδομος, αλλά κατάφερε να τερματίσει δεύτερος!

GP Λε Μαν: Κυρίαρχος Lorenzo, συγκλονιστικός Rossi

Τρομερή εμφάνιση έκανε στην πίστα του Λε Μαν ο Jorge Lorenzo, με τον Ισπανό να μοιάζει ανίκητος, να τερματίζει στην πρώτη θέση και να παίρνει με αυτό τον τρόπο την δεύτερη φετινή του νίκη. Ο αγώνας ωστόσο δεν ήταν το ίδιο καλός για τους Marquez και Dovizioso, οι οποίο είχαν πτώσεις!

Ο πρώτος μάλιστα δεν είχε ούτε μία πτώση φέτος, ενώ στους προηγούμενους αγώνες ήταν πάντα στο βάθρο. Ο Ισπανός άσος της Repsol Honda έχασε τον έλεγχο της μοτοσυκλέτας του σχεδόν την ίδια στιγμή που έπεφτε μπροστά του ο αντίπαλός του, κάτι που τελικά είχε ως αποτέλεσμα να μείνουν και οι δύο εκτός των τριών πρώτων θέσεων. Αυτό το εκμεταλλεύτηκε ο Maverick Vinales που τερμάτισε τρίτος και πανηγύρισε το πρώτο του βάθρο στη μεγάλη κατηγορία.

Όσον αφορά τώρα τον Valentino Rossi, o Ιταλός ήταν συγκινητικός! Δεν τα είχε πάει καλά στις κατατακτήριες με αποτέλεσμα να ξεκινήσεις από την έβδομη θέση, ωστόσο έβαλε σε όλους τα... γυαλιά. Κάνοντας μια απίστευτη κούρσα, τερμάτισε δεύτερος πίσω από τον Lorenzo!

Αναλυτικά η κατάταξη:

News 24/7

24MEDIA NETWORK