GP Μπρνο (QF): Ισοφάρισε το ρεκόρ ο Marquez

Ο Marc Marquez εξασφάλισε την ένατη εφετινή pole position, ισοφαρίζοντας την επίδοση της περυσινής σεζόν και αποκτώντας τον πρώτο λόγο για τη νίκη στο Grand Prix του Μπρνο, στο οποίο θα λάβει μέρος ο Valentino Rossi.

GP Μπρνο (QF): Ισοφάρισε το ρεκόρ ο Marquez

Ο παγκόσμιος πρωταθλητής κατέβαλε μεγάλη προσπάθεια για να κατακτήσει την ένατη εφετινή pole position, καθώς οι Ducati του άσκησαν πίεση και ο Andrea Dovizioso αποδείχθηκε κατά λίγα εκατοστά πιο αργός.

Ο Andrea Iannone (Pramac Ducati), από την πλευρά του, έπιασε πολύ καλή απόδοση και άγγιξε τη δεύτερη θέση, αλλά ο μελλοντικός ομόσταβλός του στην εργοστασιακή ομάδα της Ducati αποδείχθηκε ταχύτερος στις λεπτομέρειες.

Τη δεύτερη σειρά της εκκίνησης πλαισιώνουν οι Bradley Smith, o οποίος την Παρασκευή υπέγραψε μονοετές συμβόλαιο με την Tech 3, Dani Pedrosa και Jorge Lorenzo.

Ο Valentino Rossi, τέλος, πήρε το "ok", προκειμένου να αγωνιστεί κανονικά στις κατατακτήριες μετά την πτώση του στην τέταρτη περίοδο ελεύθερων δοκιμών και τον τραυματισμό στο χέρι, καταλαμβάνοντας την έβδομη θέση.

Η κατάταξη

1. Μ. Marquez, Repsol Honda Team, 1:55.585

2. A. Dovizioso, Ducati Team,+0.129

3. A. Iannone, Pramac Racing, +0.141

4. B. Smith, Monster Yamaha Tech 3, +0.145

5. D. Pedrosa, Repsol Honda Team, +0.227

6. J. Lorenzo, Movistar Yamaha MotoGP, +0.230

7. V. Rossi, Movistar Yamaha MotoGP, +0.236

8. S. Bradl, LCR Honda MotoGP, +0.286

9. P. Espargaro, Monster Yamaha Tech 3, +0.314

10. Α. Espargaro ,NGM Forward Racing, +0.505

News 24/7

24MEDIA NETWORK