GP Όστιν: Περίπατος Μάρκεθ

Μία από τις πιο εύκολες νίκες της καριέρας του πανηγύρισε ο Μαρκ Μάρκες, ενώ η χαρά για τη Repsol Honda ήταν διπλή, καθώς στη 2η θέση του Grand Prix του Όστιν κατετάγη ο Ντάνι Πεδρόσα.

GP Όστιν: Περίπατος Μάρκεθ

Ο παγκόσμιος πρωταθλητής πήγε να τα γκρεμίσει όλα στην τελευταία στροφή του τελευταίου γύρου, αφού λίγο έλειψε να υποστεί πτώση, σε γενικές γραμμές όμως κέρδισε κατά κράτος τον ομόσταυλό του.

Παρά τις μεταπτώσεις του, ο Αντρέα Ντοβιτσιόζο κατετάγη 3ος, χάρισε στην Ducati το πρώτο βάθρο μετά τον Σεπτέμβριο του 2012 και απέδειξε ότι η ομάδα του δείχνει σοβαρά σημάδια βελτίωσης.

Καταστροφικό ήταν το Grand Prix για την Yamaha, καθώς προτού ακόμα δοθεί το σύνθημα της εκκίνησης ο Χόρχε Λορένθο έβαλε μπρος και βέβαια τιμωρήθηκε με ποινή διέλευσης.

Ο Ισπανός αναβάτης κατάφερε απλώς να τερματίσει στη 10η θέση, ενώ ο Βαλεντίνο Ρόσι παρά το γεγονός ότι έκανε καλό ξεκίνημα, στη συνέχεια έχασε έδαφος και τελικά τερμάτισε στην 8η θέση.

Το MotoGP θα παραμείνει στην ήπειρο της Αμερικής και θα ταξιδέψει νοτιότερα για τον 3ο αγώνα του, ο οποίος θα διεξαχθεί το τριήμερο 25-27 Απριλίου στην Αργεντινή.

News 24/7

24MEDIA NETWORK