GP Σαν Μαρίνο (QF): Έσπασαν το ρόδι Lorenzo και Yamaha

Ο Jorge Lorenzo έσπασε την κυριαρχία των Honda στις κατατακτήριες δοκιμές του Grand Prix του Σαν Μαρίνο και κατέκτησε την pole position, αφού αποδείχθηκε ταχύτερος του Andrea Iannone και του Valentino Rossi.

GP Σαν Μαρίνο (QF): Έσπασαν το ρόδι Lorenzo και Yamaha

Η πίστα "Marco Simoncelli" στο Μιζάνο... αγαπάει τη Yamaha και τον Jorge Lorenzo. Ο δύο φορές παγκόσμιος πρωταθλητής εξασφάλισε την pole position στο Grand Prix του Σαν Μαρίνο την Κυριακή (14/9, 15:00 - OTE TV).

Είναι η πρώτη για την εργοστασιακή ομάδα της Yamaha εφέτος και η πρώτη για τον οδηγό από τη Μαγιόρκα μετά το ιαπωνικό Grand Prix τον περασμένο Οκτώβριο. Όλα αυτά ανήμερα της 50ής επετείου από την κατάκτηση του πρώτου πρωταθλήματος από τον Φιλ Ριντ.

Σε μια πρώτη-σειρά έκπληξη ο Jorge Lorenzo ήταν ταχύτερος κατά 51 χιλιοστά του Andrea Iannone (Pramac Ducati), ενώ τρίτος ήταν ο Valentino Rossi (Yamaha). Να σημειωθεί ότι ο Jorge Lorenzo προέρχεται από τρεις συνεχόμενες νίκες στo Σαν Μαρίνο.

Ο παγκόσμιος πρωταθλητής και πρωτοπόρος της βαθμολογίας, Marc Márquez (Repsol Honda) θα εκκινήσει για πρώτη φορά από τη δεύτερη γραμμή και την τέταρτη θέση, έχοντας δίπλα του τον Dani Pedrosa (Repsol Honda) και τον Andrea Dovizioso (Ducati).

News 24/7

24MEDIA NETWORK