GP Σαν Μαρίνο: Στο τέλος χαμογέλασε ο Marquez

Ο Παγκόσμιος Πρωταθλητής Marc Marquez ήταν ο νικητής του GP του Σαν Μαρίνο, σε ένα από τους πιο συναρπαστικούς αγώνες της χρονιάς. Απογοήτευση για Lorenzo που εγκατέλειψε. Χαμόγελα για Rossi.

GP Σαν Μαρίνο: Στο τέλος χαμογέλασε ο Marquez

Μεγάλος νικητής του GP του Σαν Μαρίνο ήταν ο Marc Marquez με τον αναβάτη της Honda να τερματίζει στην πρώτη θέση, μετά από έναν άκρως συναρπαστικό αγώνα.

Μεγάλος χαμένος από την άλλη, ήταν ο Jorge Lorenzo που έκανε το πρώτο του μεγάλο λάθος φέτος με αποτέλεσμα να πέσει και να εγκαταλείψει, δίνοντας τη δυνατότητα στον μεγάλο του αντίπαλο στη μάχη του τίτλου, Valentino Rossi που τερμάτισε 5ος, να αυξήσει τη διαφορά τους στους 23 βαθμούς.

Αξίζει να σημειωθεί πως στο βάθρο ανέβηκαν οι Βradley Smith και ο Scott Redding, με τον τελευταίο στον 6ο γύρο να έχει έξοδο και πτώση στην αμμοπαγίδα!

Ο Danilo Petrucci μετά την εντυπωσιακή εμφάνιση στο Silverstone, πρόσθεσε άλλο ένα καλό αποτέλεσμα στο ενεργητικό του τερματίζοντας έκτος, μπροστά από τους εργοστασιακούς Ducatisti, Iannone - Dovizioso. Tην δεκάδα συμπλήρωσαν οι Dani Pedrosa - Aleix Espargaro.

To Πρωτάθλημα συνεχίζεται στις 27 του μηνός με τον αγώνα του Aragon.

News 24/7

24MEDIA NETWORK