GP Χερέθ (QF): Pole ο Rossi για 52η φορά

Ο Valentino Rossi κατέκτησε την pole position στην πίστα της Χερέθ μετά από μία συγκλονιστική μάχη στα δοκιμαστικά.

Ο Valentino Rossi θα εκκινήσει από την πρώτη θέση του grid στο grand prix της Χερέθ, αφού κατέκτησε την 52η pole position της καριέρας του.

Ο Jorge Lorenzo, στον πρώτο αγώνα μετά από την ανακοίνωση της μεταγραφής του στην Ducati, έμοιαζε ο πιο γρήγορος αναβάτης στην πίστα, αν και ο Marc Marquez έκανε κι αυτός τον πιο γρήγορο γύρο πριν αλλάξει τα ελαστικά της Michelin με 1:39.064.

Όταν ανέκτησε την πρωτοπορία ο Ισπανός παγκόσμιος πρωταθλητής με 1:38.858, ο συμπατριώτης του και ο Rossi είχαν έναν τελευταίο γύρο για να απαντήσουν. Ο Marquez έχασε χρόνο στο τελευταίο κομμάτι της πίστας, σε αντίθεση με τον "γιατρό" της Movistar Yamaha, ο οποίος γύρισε σε χρόνο 1:38.736 και κατέκτησε την pole position από τον Lorenzo, αφήνοντας στον Marquez στην τρίτη θέση μετά από δύο σερί πρωτιές.

Η κατάταξη στο grid

 

Τσίπρας ΕΞΑΓΓΕΛΙΑ ΤΣΙΠΡΑ

13η σύνταξη και αναστολή ΦΠΑ στα νησιά με πρόσφυγες

Ο πρωθυπουργός ανακοίνωσε μέτρα από το πλεόνασμα του 2016. Ποιοι οι δικαιούχοι της 13ης σύνταξης που θα δοθεί αντισυμμετρικά στους χαμηλοσυνταξιούχους εν είδει έκτακτης ενίσχυσης αυτές τις γιορτές. "Η Ευρώπη χρωστά στους νησιώτες μας" τόνισε εξαγγέλλοντας αναστολή ΦΠΑ στα νησιά Βορείου και Ανατολικού Αιγαίου

 

Πρώτη Σελίδα