Κάταγμα στη σπονδυλική στήλη ο Μπαρμπέρα

Ο Έκτορ Μπαρμπέρα τέθηκε νοκ άουτ από το grand prix της Ιντιανάπολης αφού οι εξετάσεις που υποβλήθηκε το Σάββατο έδειξαν ότι έχει υποστεί κατάγματα σε τρία διαφορετικά σημεία της σπονδυλικής στήλης.

Κάταγμα στη σπονδυλική στήλη ο Μπαρμπέρα

Είκοσι έξι μόλις ημέρες μετά το κάταγμα κνήμης-περόνης, ο Ισπανός αναβάτης ήταν σε θέση να οδηγήσει, αλλά τελικά η τύχη δεν ήταν σύμμαχός του, αφού τραυματίστηκε σοβαρά κατά τη διάρκεια των πρώτων ελεύθερων δοκιμαστικών της Παρασκευής.

Συγκεκριμένα έπεσε πολύ απότομα στο οδόστρωμα, με αποτέλεσμα να νιώσει ενοχλήσεις στο στήθος και την πλάτη. Λίγο αργότερα οδηγήθηκε σε νοσοκομείο της περιοχής όπου διαπιστώθηκε ότι έχει υποστεί κάταγμα στο πέμπτο, έκτο και όγδοο μεσοσπονδύλιο.

Ο αναβάτης από την Βαλένθια έχει ένα λόγο παραπάνω για να ανησυχεί, καθώς πριν από τέσσερα χρόνια είχε τραυματιστεί στο ίδιο σημείο επί ιαπωνικού εδάφους.

Αντικαταστάτης του στον αγώνα της Κυριακής θα είναι ο Τόνι Ελίας, ενώ κάτι ανάλογο αναμένεται να συμβεί και την επόμενη εβδομάδα στο τσεχικό grand prix. Όσο για τον Μπαρμπέρα, θα παραμείνει εκτός δράσης για μερικές εβδομάδες.

News 24/7

24MEDIA NETWORK