Lorenzo: "Ίσως με σεβάστηκαν"

Ο Jorge Lorenzo εξήγησε τη... μη επίθεση των συμπατριωτών του στη μάχη τίτλου που έδινε με τον Valentino Rossi.

Lorenzo: "Ίσως με σεβάστηκαν"

Δίκιο στις κατηγορίες του Valentino Rossi δίνει άθελά του με τις δηλώσεις του ο Jorge Lorenzo, μετά από την κατάκτηση του τίτλου του πρωταθλητή στο MotoGP.

Ο Ισπανός τερμάτισε στην πρώτη θέση του τελευταίου αγώνα της σεζόν στη Βαλένθια, ωστόσο δεν δέχθηκε καμία πίεση από τους συμπατριώτες του, Dani Pedrosa και Marc Marquez, παρότι τον ακολουθούσαν σε όλη τη διάρκεια του grand prix.

“Στο δεύτερο μισό του αγώνα ο Marquez ήταν πολύ κοντά, αλλά το χειρότερο ήταν ότι πλησίασε ο Dani και φοβήθηκα μην τερματίσω τρίτος γιατί με τον Valentino στην τέταρτη θέση θα έχανα το πρωτάθλημα", τόνισε ο αναβάτης της Yamaha.

"Ίσως σε έναν άλλο αγώνα να ρίσκαραν περισσότερο για να με περάσουν, αλλά ίσως επέλεξαν να σεβαστούν το γεγονός ότι ένας Ισπανός διεκδικούσε το πρωτάθλημα. Γνώριζαν ότι κυνηγούσα τον τίτλο. Ίσως χωρίς βοήθεια και με το πίσω λάστιχο τόσο φθαρμένο να ήταν πολύ δύσκολα τα πράγματα".

"Είμαι πέντε φορές παγκόσμιος πρωταθλητής, η Yamaha έκανε εξαιρετική δουλειά. Είμαι χαρούμενος και υπερήφανος γι' αυτό το πρωτάθλημα αλλά και για τη χώρα μου".

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ

MotoGP: Παγκόσμιος Πρωταθλητής ο Lorenzo, δεν τα κατάφερε ο Rossi

Rossi: "O Marquez έκανε τον σωματοφύλακα του Lorenzo"

News 24/7

24MEDIA NETWORK