Marquez: "Είμαστε φίλοι με τον Rossi, ήθελα να κερδίσω στη Βαλένθια"

O Marc Marquez παραχώρησε συνέντευξη και μίλησε για το επεισοδιακό τελευταίο Grand Prix της Βαλένθια, τονίζοντας πως ήθελε να κερδίσει, αλλά ο Jorge Lorenzo ήταν -απλά- καλύτερος. Παράλληλα, αναφέρθηκε στον Valentino Rossi και δήλωσε πως είναι φίλοι, παρά την κόντρα.

Marquez: "Είμαστε φίλοι με τον Rossi, ήθελα να κερδίσω στη Βαλένθια"

Οι δηλώσεις του Valentino Rossi για τον Marc Marquez δεν έμειναν... αναπάντητες από τον Ισπανό αναβάτη που παρουσίασε τη δική του εκδοχή στο θέμα που προέκυψε στο τελευταίο Grand Prix της χρονιάς.

Ο 22χρονος οδηγός παραχώρησε συνέντευξη στην ιταλική τηλεόραση και τόνισε πως στόχος του ήταν να κερδίσει τον αγώνα, αλλά ο Jorge Lorenzo ήταν καλύτερος.

"Στόχος μου ήταν να κερδίσω το Grand Prix της Βαλένθια, απλά και μόνο για να καταρρίψω όλα όσα μου καταλογίστηκαν, αλλά ο Jorge Lorenzo ήταν ταχύτερος και πήρε τη νίκη. Μέχρι τους τελευταίους εφτά γύρους πίστευα πως μπορούσε να τον προσπεράσω , αλλά μετά εμφανίστηκε ο Dani Pedrosa και "μπλέχτηκαν" τα πράγματα".

Παράλληλα, αρνήθηκε τις φήμες πως είχε συμφωνήσει πριν τον αγώνα να βοηθήσει τον Lorenzo να κερδίσει, ώστε να μην πάρει το πρωτάθλημα ο Rossi.

"Το Moto GP είναι ατομικό άθλημα. Όλοι οι αναβάτες προσπαθούμε για το καλύτερο. Δεν νιώθω λύπη, γιατί έδωσα το 100% των δυνατοτήτων μου", ενώ σε ερώτηση για τις σχέσεις του με τον Ιταλό θρύλο του αγωνίσματος:

"Θα έλεγα πως είμαστε φίλοι. Ελπίζω να μπορέσω να του σφίξω το χέρι όταν καταλαγιάσει η κόντρα ανάμεσά μας".

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ

Lorenzo: "Ίσως με σεβάστηκαν"

Rossi: "O Marquez έκανε τον σωματοφύλακα του Lorenzo"

VIDEO: Ο "γύρος θριάμβου" του Rossi

News 24/7

24MEDIA NETWORK