GP Σάχσενρινγκ: Πρωτιά για Μάρκεθ

Ο Μαρκ Μάρκεθ πήρε τη δεύτερη νίκη της καριέρας του στο MotoGP στο Σάχσενρινγκ και, πλέον, προηγείται στη βαθμολογία των οδηγών. Εκτός αγώνα οι Ντάνι Πεδρόσα και Χόρχε Λορένθο.

GP Σάχσενρινγκ: Πρωτιά για Μάρκεθ

Οι Ντάνι Πεδρόσα και Χόρχε Λορένθο μπορεί να απουσίαζαν από το γερμανικό Grand Prix, ωστόσο ένας συμπατριώτης τους, ο Μαρκ Μάρκεθ, κατέλαβε την πρώτη θέση, πανηγύρισε τη δεύτερη νίκη της καριέρας του και πέρασε στην κορυφή της γενικής κατάταξης.

Στη δεύτερη θέση κατετάγη ο Καλ Κράτσλοου, ο οποίος μπορεί να έκανε πολύ άσχημη εκκίνηση, εν συνεχεία όμως, ανέβασε ρυθμό, απείλησε τον Ισπανό ρούκι και τελικά ανέβηκε για δεύτερη συνεχόμενη φορά στο βάθρο (τέταρτη συνολικά εφέτος).

Η μοναδική εργοστασιακή Yamaha που έλαβε μέρος στον αγώνα ανήκε στον Βαλεντίνο Ρόσι. Ο Ιταλός αναβάτης δεν μπορούσε να ακολουθήσει το ρυθμό των Μάρκεθ και Κράτσλοου, με αποτέλεσμα να αρκεστεί στην τρίτη θέση.

Το πρωτάθλημα MotoGP συνεχίζεται με τον αγώνα στη Λαγκούνα Σέκα (19-21 Ιουλίου), στον οποίο δεν θα λάβει μέρος ο Χόρχε Λορένθο.

Σε ρυθμούς twitter

# Ο Βαλεντίνο Ρόσι ανέβηκε για δεύτερη συνεχόμενη φορά σε βάθρο μετά τον Οκτώβριο-Νοέμβριο του 2010. Τότε είχε κερδίσει μία θέση στην τριάδα σε πέντε διαδοχικά Grand Prix.

News 24/7

24MEDIA NETWORK