Rossi: "O Marquez έκανε τον σωματοφύλακα του Lorenzo"

Πυρά κατά του Marc Marquez και του Jorge Lorenzo εκτόξευσε ο Valentino Rossi λίγη ώρα μετά την κατάκτηση του τίτλου από τον δεύτερο.

Rossi: "O Marquez έκανε τον σωματοφύλακα του Lorenzo"

"Σήμερα όλοι είδαν το πλάνο τους και αυτό με λυπεί ιδιαίτερα. Είναι κακό για το σπορ. Δεν καταλαβαίνω ούτε τη Honda που ήθελε να νικήσει μια Yamaha. Ελπίζω να το βρουν μπροστά τους αυτό που έκαναν.

Ο Lorenzo είναι πολύ καλός, θα ήταν ωραία αν "παίζαμε” στα ίσα, αλλά πιστεύω ότι ούτε και ο ίδιος μπορεί να είναι πολύ χαρούμενος που νίκησε με αυτόν τον τρόπο. Μου προκαλεί λύπη που ο Marquez έκανε τον… σωματοφύλακα του Lorenzo. To είχα πει από την Πέμπτη, ήμουν πεπεισμένος ότι θα το πήγαιναν μέχρι το τέλος το παιχνίδι. Είμαι λυπημένος, χάθηκε μια μεγάλη ευκαιρία και δεν το άξιζα αυτό”, δήλωσε ο 36χρονος πολυπρωταθλητής τους Ιταλούς δημοσιογράφους.

"Ήταν μια σεζόν πραγματικά καλή, γιατί από τον πρώτο αγώνα δείξαμε δυνατοί, αποφύγαμε τα λάθη και ήμασταν ανταγωνιστικοί. Στο δεύτερο μισό του Πρωταθλήματος ο Jorge ήταν πολύ δυνατός, αλλά μετά και το Motegi ήμουν στο +18. Από το Phillip Island όμως και έπειτα συνέβη κάτι που κανείς δεν περίμενε. ο Marquez ήταν ντροπιαστικός. Ήταν κάτι κακό για το σπορ. Από εκείνο το σημείο όλα άλλαξαν καθώς έπρεπε να παλέψω κόντρα σε δύο αναβάτες πραγματικά πολύ γρήγορους”, πρόσθεσε.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ

MotoGP: Παγκόσμιος Πρωταθλητής ο Lorenzo, δεν τα κατάφερε ο Rossi

News 24/7

24MEDIA NETWORK