Σοκαριστική πτώση του Pedrosa: μπαίνει χειρουργείο

Ο Dani Pedrosa χάνει το Grand Prix της Ιαπωνίας καθώς τραυματίστηκε στα δοκιμαστικά και μπαίνει άμεσα στο χειρουργείο. Δείτε το video με την άτυχη στιγμή του Ισπανού πιλότου.

Σοκαριστική πτώση του Pedrosa: μπαίνει χειρουργείο

Ραντεβού με την ατυχία είχε το μεσημέρι της Παρασκευής (14/10) ο Dani Pedrosa καθώς λίγο πριν την ολοκλήρωση των ελεύθερων δοκιμαστικών στην πίστα του Μοτέγκι έπεσε από τη μηχανή του και τραυματίστηκε.

Όπως έγινε γνωστό, ο 31χρονος Ισπανός πιλότος υπέστη κάταγμα κλείδας και το βράδυ θα πετάξει για Βαρκελώνη προκειμένου να υποβληθεί άμεσα σε χειρουργική επέμβαση, με τον Χιρόσι Αογιάμα να παίρνει τη θέση του για λογαριασμό της Repsol Honda Team στο Grand Prix της Ιαπωνίας.

"Είναι προφανές πως είμαι πολύ στενοχωρημένος για αυτό που συνέβη, ανυπομονούσα να αγωνιστώ στην Ισπανία στο σπίτι της Honda που είναι και μία από τις αγαπημένες μου πίστες. Έχασα για λίγο τον έλεγχο του τιμονιού και πετάχτηκα στον αέρα.

Τώρα θα προσπαθήσω να αποθεραπευτώ το συντομότερο δυνατό. Τις θερμότερες ευχές μου στον Χίρο (Αογιάμα) που θα με αντικαταστήσει και θα τρέξει μπροστά στο δικό του κοινό", δήλωσε μετά το ατύχημα ο Pedrosa.

News 24/7

24MEDIA NETWORK