Σοβαρό ατύχημα στο MotoGP, στο νοσοκομείο De Angelis

Σοβαρό ατύχημα είχε στην πίστα του Motegi στην Ιαπωνία ο Alex de Angelis, ο οποίος μετά από σύγκρουσή του υπέστη πολλαπλά κατάγματα και μεταφέρθηκε με ελικόπτερο στο νοσοκομείο.

Ο κόσμος που παρακολουθούσε τις κατατακτήριες δοκιμές στην πίστα του Motegi στην Ιαπωνία το μεσημέρι του Σαββάτου (10/10) "πάγωσε" όταν ο Alex de Angelis έπεσε με μεγάλη ταχύτητα πάνω στα προστατευτικά.

 

Ο αναβάτης από το Σαν Μαρίνο εκτοξεύτηκε από τη μηχανή του πέφτοντας στο έδαφος και υπέστη πολλά κατάγματα. Σύμφωνα με πληροφορίες έχασε τις αισθήσεις του από την πτώση. Ωστόσο ανέπνεε μόνος του, μιλούσε και κουνούσε τα άκρα του την ώρα που βρισκόταν στο σημείο του ατυχήματος.

 

Αμέσως έσπευσαν πάνω του οι γιατροί του αγώνα, ενώ λίγο αργότερα μεταφέρθηκε με ελικόπτερο στο "Dokkyo Mibu Hospital". Οι εξετάσεις που έκανε έδειξαν κάκωση στους πνεύμονες, αρκετά σπασμένα πλευρά, καθώς και κατάγματα στο σπόνδυλο. Το ατύχημα συνέβη μεταξύ των στροφών 9 και 10, αλλά κανείς μέχρι στιγμής δε μπορεί να πει μετά βεβαιότητας πως ακριβώς συνέβη, καθώς προς το παρόν δεν υπάρχει video.

Ο επικεφαλής της ομάδας (E-Motion IodaRacing Team) με την οποία αγωνίζεται ο de Angelis, Gianpiero Sacchi ανέφερε: "Έχει τις αισθήσεις του, κουνάει τα πόδια του, αλλά είναι γεμάτος χτυπήματα και πονάει πολύ".

Τσίπρας ΕΞΑΓΓΕΛΙΑ ΤΣΙΠΡΑ

13η σύνταξη και αναστολή ΦΠΑ στα νησιά με πρόσφυγες

Ο πρωθυπουργός ανακοίνωσε μέτρα από το πλεόνασμα του 2016. Ποιοι οι δικαιούχοι της 13ης σύνταξης που θα δοθεί αντισυμμετρικά στους χαμηλοσυνταξιούχους εν είδει έκτακτης ενίσχυσης αυτές τις γιορτές. "Η Ευρώπη χρωστά στους νησιώτες μας" τόνισε εξαγγέλλοντας αναστολή ΦΠΑ στα νησιά Βορείου και Ανατολικού Αιγαίου

 

Πρώτη Σελίδα