Stoner: "Με φοβόταν ο Marquez"

Ο Casey Stoner άφησε αιχμές για τη συμπεριφορά του Marc Marquez την περσινή χρονιά.

Stoner: "Με φοβόταν ο Marquez"

Ο Casey Stoner βρέθηκε μία ανάσα από την επιστροφή του στο MotoGP πέρυσι, ως αντικαταστάτης του τραυματία Dani Pedrosa για δύο μήνες, ωστόσο δεν γύρισε ποτέ λόγω... απαγόρευσης του Marc Marquez.

Αυτό υποστηρίζει ο δύο φορές πρωταθλητής MotoGP στο "Motosprint". Ο Αυστραλός αναβάτης είχε αποσυρθεί από το κορυφαίο επίπεδο το 2012 και το 2013 επέστρεψε ως δοκιμαστής της Repsol Honda.

Παρ' όλα αυτά, ο τραυματισμός του Pedrosa που τον έθετε νοκ άουτ για δύο μήνες, θεωρητικά του έδινε τη δυνατότητα να επιστρέψει προσωρινά.

"Στην Honda ήμουν ευκαιριακός δοκιμαστής και ποτέ δεν με χρησιμοποίησαν σύμφωνα με τις δυνατότητές μου. Λάτρευα που μπορούσα και δούλευα με τα παιδιά από το HRC, αλλά θεωρώ ότι ο Marc και η ομάδα του ένιωθαν ότι είμαι απειλή γι’ αυτούς, χωρίς να ξέρω το γιατί".

"Ήμουν εκεί μόνο για να δοκιμάζω και να βοηθήσω. Δεν κρατάω σε καμία περίπτωση κακία στην Honda και σέβομαι σε μεγάλο βαθμό τον Shuhei Nakamoto. Οι σχέσεις μας θα είναι καλές και στο μέλλον".

Ένιωθα έτοιμος στο Austin να αντικαταστήσω τον Pedrosa. Ο Nakamoto όμως μου είπε ότι λυπάται και ότι ήταν δική του η απόφαση να μην με αφήσει. Όμως θεωρώ ότι άλλοι τον πίεσαν και τον οδήγησαν στο να πάρει την απόφαση να μην με αφήσει να αγωνιστώ".

News 24/7

24MEDIA NETWORK