VIDEO του Marquez δικαιώνει τον Rossi

Ένα VIDEO που ήρθε στη δημοσιότητα δείχνει τις ενέργειες του Marquez για να καθυστερήσει τον Rossi, δικαιώνοντας τον Ιταλό.

VIDEO του Marquez δικαιώνει τον Rossi

Νέο επεισόδιο στο σίριαλ της κόντρας του Marc Marquez με τον Valentino Rossi, αφού αυτήν τη φορά ήρθε στη δημοσιότητα από το MotoGP ένα VIDEO της Honda του Ισπανού, το οποίο φέρεται να δικαιώνει τις καταγγελίες του "γιατρού" για τον αγώνα της Μαλαισίας.

Τα πλάνα από την onboard κάμερα δείχνει τον απερχόμενο παγκόσμιο πρωταθλητή να κατεβάζει δύο - τρεις ταχύτητες και να μένει για αρκετά δευτερόλεπτα με κρατημένο συμπλέκτη πριν από την επίμαχη στροφή, όπου ο Ιταλός φέρεται να κλότσησε τον αντίπαλό του και να τον οδήγησε σε πτώση.

Από το ίδιο VIDEO δεν φαίνεται να εκτείνεται το πόδι του Rossi, με τον αναβάτη της Yamaha να υποστηρίζει εξ αρχής ότι πρώτα τον χτύπησε με το κάτω μέρος του χεριού του ο Marquez, με συνέπεια το πόδι να φύγει από τη θέση του και να χτυπήσει τη μηχανή του Ισπανού.

Ο Rossi είχε καταγγείλει δημόσια, ακόμα και στη συνέντευξη Τύπου πριν από τον αγώνα, ότι ο Marquez είχε ευθύνη για το συμβάν και πως έκανε ό,τι μπορούσε για να τον καθυστερήσει και να χάσει τον τίτλο από τον Jorge Lorenzo, και όπως ακούγεται στο VIDEO, ο αναβάτης της Repsol Honda κωλυσιεργεί και εμποδίζει τον εννιά φορές πρωταθλητή.

Ο Rossi τιμωρήθηκε από τη FIA για τη συμπεριφορά του, με συνέπεια να εκκινήσει από την τελευταία θέση του GP της Βαλένθια, του τελευταίου της σεζόν. Μετά από τη Μαλαισία, όπου τερμάτισε στην τρίτη θέση, με τον συνδιεκδικητή του τίτλου, Lorenzo, στη δεύτερη, ο 36χρονος αναβάτης έχει 312 βαθμούς και ο αντίπαλός του 305.

Το VIDEO της Honda

Το περιστατικό

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ

Επεισοδιακός αγώνας στη Σεπάνγκ με νικητή τον Pedrosa

Το επεισόδιο του Rossi με τον Marquez

Rossi: "Ο Marquez μου κούνησε τα πόδια". Marquez: "Είναι ξεκάθαρο"

News 24/7

24MEDIA NETWORK