Ράλι Γαλλίας: Ελπίζει ακόμα ο Latvala (VIDEO)

Ο Jari-Matti Latvala πανηγύρισε τη νίκη στο Ράλι Γαλλίας και μείωσε τη διαφορά από τον Sébastien Ogier στους 27 βαθμούς, δύο αγώνες πριν από την ολοκλήρωση του πρωταθλήματος.

Ράλι Γαλλίας: Ελπίζει ακόμα ο Latvala (VIDEO)

Δώδεκα χρόνια μετά το εντυπωσιακό ντεμπούτο του στο Ράλι Ουαλίας ο Jari-Matti Latvala κατέκτησε την πρώτη νίκη στην καριέρα του στην άσφαλτο, κυριαρχώντας σε όλες πλην μιας των 18 ειδικών διαδρομών του αγώνα.

Η τέταρτη εφετινή νίκη (σ.σ. Σουηδία, Αργεντινή, Φινλανδία οι τρεις προηγούμενες) επέτρεψε στον Φινλανδό να μειώσει τη διαφορά στη βαθμολογία από τον πρωτοπόρο Sébastien Ogier στους 27 βαθμούς.

Στη ράμπα των νικητών μαζί με τον Latvala ανέβηκαν οι Andreas Mikkelsen (με διαφορά 44.8 δευτερολέπτων) και Kris Meeke (με διαφορά 20.5 δευτερόλεπτα).

"Νιώθω πολύ ωραία, ξεκινώντας στο σημερινό πρώτο σκέλος και μετά το λάθος στη Γερμανία, ήμουν αρκετά νευρικός, έπρεπε να μάθω από τα λάθη μου. Είναι σημαντικό γιατί είμαστε ακόμα μέσα στη μάχη του πρωταθλήματος, σημαντικό για όλους, τους οπαδούς, τους οδηγούς κτλ.

Περίμενα πολλά χρόνια για την πρώτη μου νίκη στην άσφαλτο και έχω δουλέψει πολύ σκληρά για να βρίσκομαι εδώ που είμαι σήμερα", δήλωσε ο 29χρονος νικητής στο Ράλι Ακρόπολις του 2013.

News 24/7

24MEDIA NETWORK