Ράλι Γερμανίας: Σύγκρουση με 200χλμ. ο Ogier (VIDEO)

Μία ιδιαίτερα σφοδρή σύγκρουση του Sebastien Ogier και του συνοδηγού του Julien Ingrassia σημάδεψε τη 2η ημέρα του Ράλι Γερμανίας, ενώ ο Jari-Matti Latvala συνεχίζει απτόητος τη "μοναχική" κούρσα για τη δεύτερη διαδοχική νίκη του στο πρωτάθλημα.

Ράλι Γερμανίας: Σύγκρουση με 200χλμ. ο Ogier (VIDEO)

Ο καιρός έπαιξε το ρόλο του το Σάββατο, καθώς σε κάποιες ΕΔ έβρεξε, ενώ σε άλλες ο δρόμος ήταν αλλού στεγνός κι αλλού βρεγμένος, κάνοντας σημαντική την επιλογή ελαστικών και την αυτοσυγκέντρωση των οδηγών.

Το πιο αξιοσημείωτο περιστατικό ήταν η έξοδος του Sebastien Ogier για δεύτερη συνεχόμενη ημέρα (στη 2η ΕΔ του πρωινού), με τη μόνη διαφορά ότι ήταν τόσο σφοδρή που για προληπτικούς λόγους ο ίδιος και ο συνοδηγός του Julien Ingrassia μεταφέρθηκαν στο νοσοκομείο, προκειμένου να υποβληθούν σε εξετάσεις.

Όπως αποδείχθηκε, οι ίδιοι είναι καλά στην υγεία τους, αλλά η ζημιά στο VW Polο είναι τόσο μεγάλη, με συνέπεια να μείνουν εκτός διεκδίκησης των τριών βαθμών της Power Stage της Κυριακής (24/8).

Η έξοδος του Ogier προκάλεσε αρχικά διακοπή και στη συνέχει ακύρωση της 8ης ΕΔ γιατί είχε πάθει ζημιά η μπαριέρα που χώριζε τη διαδρομή από τον αυτοκινητόδρομο και δεν ήταν πλέον ασφαλές να τρέξουν αγωνιστικά αυτοκίνητα.

Αυτό θα έχει τη δυνατότητα να πετύχει ο Jari-Matti Latvala, o οποίος οδηγεί με ταχύτητα και ωριμότητα, αποκτώντας τεράστιο προβάδισμα για την πρώτη νίκη της Volkswagen επί γερμανικού εδάφους.

Μεγάλη μάχη για τη δεύτερη θέση θα δώσουν οι Kris Meeke και Thierry Neuville. Ο Βέλγος, μάλιστα, είχε πλησιάσει τον Βρετανό στα 4 δέκατα του δευτερολέπτου, αλλά στις δύο τελευταίες ΕΔ της ημέρας ο Meeke έφτιαξε μια μικρή διαφορά 4,3 δευτερολέπτων.

Το πρόγραμμα του Ράλι Γερμανίας θα ολοκληρωθεί την Κυριακή με τη διεξαγωγή των τεσσάρων ΕΔ που απομένουν, η τελευταία από τις οποίες είναι η Power Stage του αγώνα.

News 24/7

24MEDIA NETWORK