Στις υπηρεσίες της VW ο Γκρόνχολμ

Χρέη δοκιμαστή για λογαριασμό της Volkswagen θα ασκεί στο εγγύς μέλλον ο Μάρκους Γκρόνχολμ, προκειμένου να βελτιωθεί όσο το δυνατόν περισσότερο το Polo R ενόψει του επόμενου πρωταθλήματος.

Στις υπηρεσίες της VW ο Γκρόνχολμ

Ο δύο φορές παγκόσμιος πρωταθλητής (2000, 2002) θα εργαστεί για την ανάπτυξη του αυτοκινήτου που θα ντεμπουτάρει στο Ράλι του Μόντε Κάρλο τον επόμενο Ιανουάριο και που αναμένεται να λάβει μέρος σε ανεπίσημους αγώνες την τρέχουσα σεζόν.

Ο 46χρονος Φινλανδός οδήγησε για πρώτη φορά το Polo R κατά τη διάρκεια δοκιμαστικών που έγιναν πριν από λίγες ημέρες στη νότια Γαλλία και σύντομα θα ενταχθεί στην ομάδα.

"Πραγματικά ανυπομονώ να δοκιμάσω και να εργαστώ για την ανάπτυξη του καλύτερου αυτοκινήτου ράλι στην παρούσα φάση, του Polo R", δήλωσε περιχαρής ο Μάρκους Γκρόνχολμ, οποίος είναι ο δεύτερος οδηγός σε νίκες στο WRC με 30 επιτυχίες σε 152 αγώνες.

Στην Volkswagen ο Φινλανδός θα βρει τον Γιοστ Καπίτο (επικεφαλής της ομάδας), με τον οποίον είχαν συνεργαστεί στην Ford και είχαν κατακτήσει τους τίτλους του 2006 και του 2007 σε επίπεδο κατασκευαστών.

News 24/7

24MEDIA NETWORK