Στο WRC ο Κούμπιτσα

Την μεγάλη επιστροφή ετοιμάζεται να κάνει ο Ρόμπερτ Κούμπιτσα, ο οποίος θα συμμετέχει στον τελευταίο γύρο του πρωταθλήματος WRC στην Ουαλία, έπειτα από τη μακρά περίοδο ανάρρωσης.

Στο WRC ο Κούμπιτσα

Ο πρώην πιλότος της Formula 1, Ρόμπερτ Κούμπιτσα αναμένεται να ανέβει κατηγορία και να συμμετέχει στον τελευταίο γύρο του World Rally Championship για το 2013, πηγαίνοντας ένα βήμα μπροστά μετά τον τραυματισμό του.

Ο Πολωνός έτρεχε στα γκριντ της Formula 1 από το 2006 μέχρι το 2010, με τις εμφανίσεις του να είναι πολλά υποσχόμενες. Ωστόσο, κατά τη διάρκεια των αγώνων της σεζόν του 2011, ο Κούμπιτσα ενεπλάκη σε ατύχημα, από το οποίο αποκόμισε πολλαπλούς τραυματισμούς στο δεξί χέρι του και ήταν αδύνατο να αγωνιστεί για την ομάδα του και την επόμενη σεζόν, δίνοντας τέλος ουσιαστικά στην καριέρα του στη Formula 1.

Ο 28χρονος επέστρεψε το 2012 στην δράση και οδηγήθηκε τη φετινή σεζόν στο WRC2. Τώρα η επιστροφή του θα πάει ένα βήμα παραπέρα, καθώς θα έχει την ευκαιρία να συμμετέχει στο WRC για πρώτη φορά για τον τελευταίο γύρο στη Μεγάλη Βρετανία με μια Citroen DS3.

"Είναι μια τεράστια ευκαιρία για εμένα, μια μεγάλη πρόκληση. Είμαι πολύ χαρούμενος που θα έχω αυτήν την εμπειρία", ήταν οι δηλώσεις του Πολωνού για το νέο ξεκίνημά του.

News 24/7

24MEDIA NETWORK