Το παράπονο του Atkinson στην Hyundai

Με συνέντευξή του στην επίσημη ιστοσελίδα του WRC, ο Chris Atkinson παραδέχθηκε ότι η καριέρα του βρίσκεται σε κρίσιμο σταυροδρόμι μετά και την απογοητευτική του εμφάνιση στο Ράλι Αυστραλίας, ενώ δεν χρειάζεται ιδιαίτερη σκέψη για να διαπιστώσει κανείς ότι έχει παράπονα από την Hyundai.

Το παράπονο του Atkinson στην Hyundai

Κατά την προσφιλή της τακτική, η Hyundai χρησιμοποιεί έξι διαφορετικούς οδηγούς στην πρώτη της σεζόν στο WRC, με συνέπεια ο Chris Atkinson να έχει αγωνιστεί μέχρι στιγμής σε μόλις δύο Ράλι: του Μεξικού και της Αυστραλίας.

Δεδομένου ότι την τελευταία τριετία ο πολύπειρος οδηγός έχει λάβει μέρος σε μόλις δέκα Ράλι, η 10η θέση του τελευταίου αγώνα κρίνεται απόλυτα φυσιολογική. Όπως και η δυσαρέσκεια που εξέφρασε προς την ομάδα του.

"Γνώριζα ότι θα ήταν δύσκολο να έρθω εδώ για πρώτη φορά και μετά από έξι μήνες αποχής. Εντούτοις, προσπάθησα να απολαύσω την οδήγησή μου, αλλά σε καμία περίπτωση δεν μπορεί να γίνει σύγκριση με κάποιον που είναι full-time οδηγός.

Αν δεν προετοιμάζεσαι για οκτώ με δέκα Ράλι ετησίως, είναι πολύ δύσκολο να βρεις ρυθμό. Ποτέ δεν ένιωσα ότι έχω φτάσει στο ανώτατο επίπεδο κι αυτό φαίνεται. Αναλογιζόμενος τι έχω πετύχει στο παρελθόν, γνωρίζω να κερδίζω πίστες και πόση είναι η απαιτούμενη ταχύτητα, αλλά στην Αυστραλία δεν μπορούσα να βρω ρυθμό", είπε αρχικά στην επίσημη ιστοσελίδα της διοργάνωσης ο 34χρονος οδηγός.

Ερωτηθείς για το αβέβαιο μέλλον του στο WRC, ο Chris Atkinson απάντησε: "Θέλω να διαβεβαιώσω πως ότι κάνω γίνεται για τη διασκέδαση, πως απολαμβάνω την παρουσία μου και πως δεν μου αρέσει να ασχολούμαι απλά με αριθμούς. Αν είναι να λάβω μέρος σε κάποιο άλλο μηχανοκίνητο σπορ και να είμαι ευτυχισμένος, τότε ας είναι".

News 24/7

24MEDIA NETWORK