Με Σουμάχερ και Φέτελ ο Αγώνας των Πρωταθλητών

Ο επτάκις πρωταθλητής της Formula 1 Μίχαελ Σουμάχερ και ο νυν και περσινός κάτοχος του τίτλου Ζεμπάστιαν Φέτελ θα λάβουν, μεταξύ άλλων, μέρος στο φετινό Αγώνα των Πρωταθλητών, που θα διεξαχθεί στην Μπανγκόκ της Ταϊλάνδης.

Με Σουμάχερ και Φέτελ ο Αγώνας των Πρωταθλητών

Το ετήσιο αγωνιστικό γεγονός περιλαμβάνει νικητές από διαφορετικές κατηγορίες του μηχανοκίνητου αθλητισμού, οι οποίοι διαγωνίζονται χρησιμοποιώντας τα ίδια οχήματα.

Το 2010 και το 2011 ο αγώνας πραγματοποιήθηκε στο Ντίσελντορφ της Γερμανίας. Ο φετινός αγώνα θα διεξαχθεί στο στάδιο της Ρατζαμανγκάλα, την έδρα της εθνικής ομάδας της χώρας στο ποδόσφαιρο, στις 15 και 16 Δεκεμβρίου.

"Δεν έχω τρέξει ποτέ στην Ταϊλάνδη, οπότε θα είναι μία ενδιαφέρουσα προσθήκη στα μηχανοκίνητα ταξίδια μου", τόνισε ο 43χρονος "Σούμι", ο οποίος θα σχηματίσει με το συμπατριώτη του την ομάδα "Team Germany". "Φυσικά, σημαίνει ότι δεν θα έχουμε το πλεονέκτημα της έδρας όπως τα προηγούμενα 2 χρόνια, αλλά ο Ζεμπ κι εγώ τα καταφέραμε μια χαρά στο Λονδίνο και στο Πεκίνο (σ.σ. το 2007 και το 2008 στην αγγλική πρωτεύουσα, το 2009 στην κινεζική), οπότε ελπίζουμε να μην μας εμποδίσει τίποτα".

News 24/7

24MEDIA NETWORK