Απεβίωσε ο Wilson

Θρήνος στη Βρετανία για τον θάνατο του οδηγού του πρωταθλήματος IndyCar, Justin Wilson, σε ηλικία 37 ετών, ύστερα από δυστύχημα που είχε σε αγώνα στις ΗΠΑ. Δείτε σε VIDEO.

Απεβίωσε ο Wilson

Σοκ στο χώρο του μηχανοκίνητου αθλητισμού έφερε η είδηση του θανάτου του Justin Wilson σε ηλικία 37 ετών. O Βρετανός υπέστη κρανιοεγκεφαλικές κακώσεις όταν χτυπήθηκε από κομμάτι μονοθεσίου σε αγώνα του πρωταθλήματος IndyCar στις ΗΠΑ.

O πρώην πιλότος της Formula1 ήταν σε κώμα από την Κυριακή (23/08), όμως τελικά δεν τα κατάφερε και απεβίωσε, αφήνοντας πίσω δύο παιδιά, ηλικίας 5 και 7 ετών.

"Δεν μπορώ να περιγράψω πως αισθάνομαι αυτή την στιγμή. Ήταν ο αδερφός μου, ο καλύτερος φίλος μου και ο μέντοράς μου. 'Ηταν ένας πρωταθλητής", σχολίασε ο μικρός αδερφός του, Στέφαν, ο οποίος είναι επίσης οδηγός του IndyCar.

O Wilson κέρδισε 7 φορές αγώνα πρωταθλήματος στις 12 σεζόν που αγωνίστηκε στο IndyCar, ενώ η υψηλότερη θέση στον αγώνα Indianapolis 500 ήταν η 5η. Στη Formula1 έγραψε ιστορία, καθώς ήταν ο υψηλότερος πιλότος (1.93μ) που αγωνίστηκε ποτέ στο πρωτάθλημα.

Δείτε σε VIDEO το δυστύχημα:

Διαβάστε ακόμα:

Σε κώμα πρώην οδηγός της F1

News 24/7

24MEDIA NETWORK