Διαγωνισμός SEAJETS Acropolis Rally 2016: Κέρδισε Goodie Bags και Signed Memorabilia!

Το Contra.gr, χορηγός επικοινωνίας του SEAJETS Acropolis Rally 2016, σου δίνει την ευκαιρία να κερδίσεις ένα official goodie bag του αγώνα, αλλά και την επίσημη σήμανση κατάταξης από ένα αγωνιστικό αυτοκίνητο με την υπογραφή του οδηγού!

Διαγωνισμός SEAJETS Acropolis Rally 2016: Κέρδισε Goodie Bags και Signed Memorabilia!

Το Σαββατοκύριακο 7-8 Μαΐου η Ελλάδα θα αποτελέσει για ακόμη μια χρονιά το επίκεντρο του διεθνούς μηχανοκίνητου αθλητισμού, καθώς το  SEAJETS Acropolis Rally 2016 κάνει εκκίνηση.

Μπες στον διαγωνισμό του Contra.gr, χορηγού επικοινωνίας του SEAJETS Acropolis Rally 2016 και μπορεί να είσαι εσύ ο τυχερός που θα κερδίσει ένα official goodie bag του αγώνα, καθώς και την επίσημη σήμανση κατάταξης από ένα αγωνιστικό αυτοκίνητο με την υπογραφή του οδηγού!

Μπες στον διαγωνισμό συμπληρώνοντας τα στοιχεία σου στην παρακάτω φόρμα και διάλεξε ποιο από τα δύο δώρα θες να διεκδικήσεις:

Μην ξεχάσεις να κάνεις "like" στη σελίδα του SEAJETS Acropolis Rally στο facebook προκειμένου να μαθαίνεις όλα τα τελευταία νέα.

 

Κοινωνία ΔΙΑΛΟΓΟΙ ΦΩΤΙΑ

Κάθειρξη 8 ετών για πλαστό απολυτήριο. Πυρ και μανία η έδρα του δικαστηρίου

Αντιμέτωπη με τις επιπλήξεις του δικαστηρίου βρέθηκε η κατηγορούμενη υπάλληλος Δημοσίου. "Είχα ανάγκη τα χρήματα" είπε η 55χρονη, συνταξιούχος σήμερα, που παρέδωσε πλαστό πτυχίο και ζημίωσε έτσι κατά 176.000€ το κράτος. "Άνθρωποι με πτυχία τυλίγουν σουβλάκια" είπε ο εισαγγελέας

 

Επιλογές

ΤΟ ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΟ ΠΕΡΙΟΔΙΚΟ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΙΝΤΕΡΝΕΤ