Έξι νεκροί σε Ράλι στην Ισπανία!

Τουλάχιστον έξι άνθρωποι έχασαν τη ζωή τους και αρκετοί ακόμα τραυματίστηκαν σε αγώνα Ράλι που διεξαγόταν το Σάββατο στην Κορούνια της βορειοδυτικής Ισπανίας. Δείτε σε video το σοκαριστικό περιστατικό.

Έξι νεκροί σε Ράλι στην Ισπανία!

Έξι άνθρωποι, συμπεριλαμβανομένης μίας εγκύου, του συζύγου της κι ενός οκτάχρονου αγοριού, έχασαν τη ζωή τους στην Κορούνια της βορειοδυτικής Ισπανίας, όταν κατά τη διάρκεια αγώνα Ράλι, ένα Peugeot 206 XS ξέφυγε από την πορεία του.

Τουλάχιστον δέκα ακόμα άνθρωποι, εκ των οποίων οκτώ σε σοβαρή κατάσταση, μεταφέρθηκαν στο πανεπιστημιακό νοσοκομείο της πόλης, ενώ οι τρεις εξ αυτών εκτιμάται ότι είναι παιδιά.

Ο αγώνας, όπως είναι φυσικό, ματαιώθηκε, ωστόσο τα αίτια της απώλειας του ελέγχου του αυτοκινήτου και κατ' επέκταση της τραγωδίας παραμένουν άγνωστα.

Ο οδηγός φέρεται να κατάγεται από το Καράλ, το δήμο δηλαδή που καταγράφηκε το δυσάρεστο συμβάν, ενώ μία τοπική εφημερίδα ανέφερε ότι το όνομά του είναι Σέρχιο Ταμπεάγιο Σάντε και φέρει το προσωνύμιο Τίσι.

Το μόνο σίγουρο είναι ότι μερικοί μάρτυρες κατέθεσαν πως στο σημείο του δυστυχήματος δεν υπήρχαν προστατευτικές μπαριέρες.

Δείτε σε video το συμβάν:

Δείτε φωτογραφίες:

News 24/7

24MEDIA NETWORK