Πανέτοιμοι για το Seajets Ράλλυ Ακρόπολις 2016 οι Ιαβέρης Junior-Κολτσίδας

Οι "Ιαβέρης Junior"-Σπύρος Κολτσίδας προετοιμάζονται πυρετωδώς για τη συμμετοχή τους στον Εθνικό μας αγώνα και σε αυτό το πλαίσιο, πραγματοποίησαν 100 χιλιόμετρα δοκιμών.

Πανέτοιμοι για το Seajets Ράλλυ Ακρόπολις 2016 οι Ιαβέρης Junior-Κολτσίδας

Απομένουν ελάχιστες ημέρες για την έναρξη του Seajets Ράλλυ Ακρόπολις 2016 και οι "Ιαβέρης Junior"-Σπύρος Κολτσίδας βρίσκονται στην τελική ευθεία ενόψει της συμμετοχής τους στον αγώνα με ένα Mitsubishi Lancer EVO IX που προετοιμάζει η "Sotirhos Motorsport".

Η συμμετοχή αυτή έγινε πραγματικότητα χάρη στην χορηγική υποστήριξη εταιρειών όπως οι Cosmote, Valvoline, Nobacco ενώ το πλήρωμα βρίσκεται στην ευχάριστη θέση να καλωσορίζει σε αυτό το όμορφο ταξίδι την Seajets, η οποία θα σταθεί με τη σειρά της στο πλευρό της ομάδας, ως Χορηγός.

Θέλοντας να πετύχει την καλύτερη δυνατή επάνοδο στους αγώνες, από το οποίους απουσιάζει για παραπάνω από 10 χρόνια ο "Ιαβέρης Junior", κατά κόσμον Κωνσταντίνος Μαρκουΐζος, πραγματοποίησε με τον συνοδηγό του Σπύρο Κολτσίδα και την αγωνιστική ομάδα της οποίας ηγείται ο Λευτέρης Σωτήρχος, εκτενείς δοκιμές με το Mitsubishi Lancer EVO IX, το οποίο θα χρησιμοποιήσουν στο Seajets Ράλλυ Ακρόπολις 2016.

Το πλήρωμα είχε την ευκαιρία να οδηγήσει το αυτοκίνητο για 100 χιλιόμετρα. Η διαδικασία κύλησε ομαλά, χωρίς κάποιο απρόοπτο και προσέφερε τη δυνατότητα στο πλήρωμα να προβεί σε ρυθμίσεις στους τομείς των αναρτήσεων, των διαφορικών και του στησίματος συνολικά. Παράλληλα, τα χιλιόμετρα αυτά αποδείχθηκαν ιδιαίτερα χρήσιμα και για τον "Ιαβέρη Junior", στο πλαίσιο εξοικείωσης με το αυτοκίνητο, αλλά και προπόνησης λόγω της μακράς αποχής από τους αγώνες.

Το Seajets Ράλλυ Ακρόπολις 2016 αποτελεί τον 3ο γύρο του Πανευρωπαϊκού Πρωταθλήματος Ράλλυ (ERC) που χαίρει ιδιαίτερης κάλυψης και προβολής χάρη στην παρουσία του Eurosport, ενώ η κάθε ημέρα του προσμετρά ο ξεχωριστός αγώνας στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Ράλλυ.

Πέραν των Χορηγών που προαναφέρθηκαν, το αυτοκίνητο θα εφοδιάζεται με ελαστικά Pirelli, ενώ ο αγωνιστικός εξοπλισμός του πληρώματος παρέχεται από την Racing Star.

Ο "Ιαβέρης Junior" δήλωσε: "Η δοκιμή πήγε πολύ καλά. Εστιάσαμε στους τομείς της ανάρτησης και των διαφορικών, θέλοντας να κατανοήσουμε όσο γίνεται καλύτερα τη συμπεριφορά του αυτοκινήτου, ώστε να επιτύχουμε το καλύτερο δυνατό στήσιμο.

"Το αυτοκίνητο είναι εξαιρετικό χάρη και στη δουλειά που έχει κάνει η ομάδα του Λευτέρη Σωτήρχου, ενώ τα 100 χιλιόμετρα που πραγματοποιήσαμε ήταν πολύ χρήσιμα και για εμένα προσωπικά, ώστε αφενός να δοκιμάσω τις δυνάμεις μου και αφετέρου, να εξοικειωθώ με ένα αγωνιστικό που θα οδηγήσω για πρώτη φορά".

"Θέλω να ευχαριστήσω για ακόμη μια φορά τις εταιρείες Cosmote, Valvoline, Nobacco, Racing Star που βρίσκονται δίπλα μας σε αυτή την προσπάθεια και επιπλέον, θα ήθελα να καλωσορίσω την εταιρεία "Seajets", που θα στηρίξει και εκείνη την φετινή προσπάθειά μας στο Ράλλυ Ακρόπολις, δείχνοντας για ακόμη μια φορά την υποστήριξή της στον Μηχανοκίνητο Αθλητισμό".

Στην επίσημη ιστοσελίδα του αγώνα (www.acropolisrally.gr), μπορείτε να βρείτε όλες τις απαραίτητες πληροφορίες καθώς και τη λίστα συμμετεχόντων, με τους "Ιαβέρη Junior"-Σπύρο Κολτσίδα να έχουν το Νο.24 στις πόρτες του Mitsubishi Lancer EVO IX!

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ

Διαγωνισμός SEAJETS Acropolis Rally 2016: Κέρδισε Goodie Bags και Signed Memorabilia!

News 24/7

24MEDIA NETWORK