SEAJETS Rally Acropolis: Στην κορυφή της κατάταξης ο Αθανασούλας

Με έναν εκπληκτικό χρόνο, ο Λάμπρος Αθανασούλας πέρασε στην κορυφή της κατάταξης και προηγείται με 9,6 δλ. διαφορά από τον 2ο Kajetan Kajetanowicz.

SEAJETS Rally Acropolis: Στην κορυφή της κατάταξης ο Αθανασούλας

Με έναν εκπληκτικό χρόνο, ο Λάμπρος Αθανασούλας πέρασε στην κορυφή της κατάταξης και προηγείται με 9,6 δλ. διαφορά από τον 2ο Kajetan Kajetanowicz! Τρίτος ακολουθεί ο Craig Breen, 14,7 δλ. πίσω από τον Έλληνα οδηγό.

Αναλυτικά:

Οι δηλώσεις των οδηγών μετά το τέλος της ειδικής διαδρομής 2 EKO Racing KINETA (24.3 χλμ):

ATHANASSOULAS Lambros - ZAKCHEOS Nikolaos SKODA Fabia R5 "Πρέπει να περιμένουμε και τους άλλους, τους πολύ γρήγορους που ακολουθούν. Εμείς πιέσαμε περισσότερο τώρα, κάθε χιλιόμετρο αισθάνομαι καλύτερα με το αυτοκίνητο. Θα δούμε τι θα γίνει".

KIRKOS Lambros - POLYZOIS Giorgos MITSUBISHI Lancer Evo IX "Ήταν πολύ δύσκολη ειδική και επειδή γλιστρούσαμε αναγκαστήκαμε να κάνουμε πολλές μπούκες και ήταν επικίνδυνα".

BREEN Craig - MARTIN Scott PEUGEOT 208 T16 R5 "Είχαμε να δουλέψουμε σε μηχανικό επίπεδο με το αυτοκίνητο πριν την εκκίνηση και είμαι χαρούμενος που είμαι εδώ".

KAJETANOWICZ Kajetan - BARAN Jaroslaw FORD Fiesta R5 "Ναι, κάναμε το αυτοκίνητο πιο μαλακό, αλλά δεν είναι τέλειο, αφού η πρόσφυση είναι καλύτερη. Ήταν μεγάλη μέρα και είμαστε χαρούμενοι που είμαστε εδώ. Θα περιμένουμε να δούμε τι θα γίνει αύριο".

LUKYANUK Alexey - ARNAUTOV Alexey FORD Fiesta R5 "Ναι, είμαστε ικανοποιημένοι. Η ειδική ήταν καλύτερη, αλλά στα λασπωμένα κομμάτια η συμπεριφορά του αυτοκινήτου δεν ήταν καλή. Έχουμε πολλά να δουλέψουμε, αλλά είμαστε ικανοποιημένοι που είμαστε εδώ".

TARABUS Jaromir - TRUNKAT Daniel SKODA Fabia S2000 "Ήμασταν προσεκτικοί μετά από όσα είδαμε στο πρώτο πέρασμα. Ο χρόνος δεν νομίζω ότι θα είναι τέλειος. Είμαστε εδώ όμως και θα μπορούμε να συνεχίσουμε αύριο".

MARTIN Charles - SALVA Thierry PEUGEOT 208 T16 R5 "Σταμάτησαν στην ΕΔ".

JEETS Raul - TOOM Andrus FORD Fiesta R5 "Δύσκολη ειδική. Είναι καλύτερη από πριν, πιο φυσιολογική. Υπάρχει πρόσφυση σε κάποια σημεία. Πιο εύκολη από νωρίτερα, αλλά και πάλι δύσκολη".

BUTVILAS Dominykas - HELLER Kamil SUBARU Impreza WRX STI "Η δεύτερη φορά ήταν καλύτερη και το σημείο που βγήκαμε νωρίτερα ήταν εντάξει. Δε γλιστρούσε όσο περιμέναμε. Δεν ξέρουμε αν είναι καλός ο χρόνος, αλλά μοιάζει εντάξει".

BOTKA David - SZELES Peter MITSUBISHI Lancer Evo IX "Πολύ καλή ειδική, δε γλιστρούσε τόσο. Πολύ καλά"!

Η δεύτερη ημέρα του αγώνα ξεκινά την Κυριακή (11/10) στις 07.58 με την ειδική διαδρομή Αθίκια και ο ολοκληρώνεται στην ορεινή Κορινθία με τη μήκους 20,31 χιλιομέτρων ειδική διαδρομή της Ζήρειας.

Διαβάστε ακόμη

Το SEAJETS Rally Acropolis 2015 ξεκίνησε!

Διαγωνισμός SEAJETS Acropolis Rally 2015

News 24/7

24MEDIA NETWORK