Το SEAJETS Rally Acropolis 2015 ξεκίνησε!

Πολλοί φίλοι του μηχανοκίνητου αθλητισμού βρέθηκαν το μεσημέρι του Σαββάτου (10/10) κάτω από τον ιερό βράχο της Ακρόπολης, όπου δόθηκε η εκκίνηση του φετινού SEAJETS Rally Acropolis. Το Contra.gr, χορηγός επικοινωνίας της διοργάνωσης, βρέθηκε εκεί και σας μεταφέρει το κλίμα με φωτογραφίες και VIDEOS.

Το SEAJETS Rally Acropolis 2015 ξεκίνησε!

Η βροχή δεν χάλασε την εκκίνηση του SEAJETS Rally Acropolis 2015, η οποία ολοκληρώθηκε σε πανηγυρικό κλίμα.

Από νωρίς το μεσημέρι του Σαββάτου (10/10), πλήθος κόσμου μαζεύτηκε κάτω από τον ιερό βράχο της Ακρόπολης, όπου στις 15.00 ακριβώς δόθηκε η εκκίνηση του φετινού αγώνα.

Το Contra.gr χορηγός επικοινωνίας της διοργάνωσης βρέθηκε εκεί και κατέγραψε τα όσα έλαβαν χώρα.

Τα πληρώματα που δήλωσαν συμμετοχή στον αγώνα ανέβηκαν στη ράμπα της εκκίνησης, έκαναν δηλώσεις και αμέσως μετά κατευθύνθηκαν στις δύο ειδικές διαδρομές της πρώτης ημέρας, μία εκ των οποίων θα διεξαχθεί νύχτα.

Η σειρά εκκίνησης

Η πρώτη ειδική διαδρομή του αγώνα (Κινέτα-Λουτράκι) ξεκινά στις 16.48, ενώ περίπου τρεις ώρες αργότερα, στις 19.38, θα διεξαχθεί η δεύτερη ειδική διαδρομή του φετινού Ράλλυ Ακρόπολις (Κινέτα), η οποία χάρη στις ιδιαίτερες φωτιστικές συνθήκες αναμένεται να προσφέρει ένα μοναδικό θέαμα σε όσους βρεθούν στα Γεράνεια Όρη.

Η δεύτερη ημέρα του αγώνα ξεκινά στις 07.58 με την ειδική διαδρομή Αθίκια και ο ολοκληρώνεται στην ορεινή Κορινθία με τη μήκους 20,31 χιλιομέτρων ειδική διαδρομή της Ζήρειας.

Το ελληνικό ενδιαφέρον συγκεντρώνει η συμμετοχή των Αθανάσουλα-Ν. Ζακχαίο με Skoda Fabia R5 καθώς και του Σερδερίδη-Κruuda με Citroen DS3 R5.

Λόγω των κακών καιρικών συνθηκών και της κατάστασης του δρόμου ωστόσο, η ειδική διαδρομή Κινέτα-Λουτράκι άλλαξε, όπως ενημέρωσε η διοργανώτρια αρχή.

Αναλυτικά:

"Λόγω κακών καιρικών συνθηκών η ΕΔ Ι Seajets Κινέτα-Λουτράκι κονταίνει από τον τερματισμό κατά 19.08 χλμ. Ο νέος τερματισμός είναι ο ίδιος με τον τερματισμό της ΕΔ 2 Κινέτα, δηλ. στην τουλίπα 29, της σελίδας 5Ι του road book. Από το Στοπ οι αγωνιζόμενοι πρέπει να ακολουθήσουν την ίδια διαδρομό μέχρι τον ΣΕΧ ΙΑ, όπως μετά το Στοπ της ΕΔ2.

Το μήκος της ΕΔ Ι τροποποιείται από 43.41 χλμ. σε 24.33 χλμ.

Ο ιδανικός χρόνος μεταξύ του ΣΕΧ Ι και του ΣΕΧ ΙΑ παραμένει ο ίδιος, δηλ. 01 ώρα και 35 λεπτά.

Η συνολική απόσταση τροποποιείται από 52.53 χλμ. σε 34.14 χλμ."

Το Contra.gr θα σας κρατά ενήμερους για την εξέλιξη του μεγάλου αγώνα.

Διαβάστε ακόμη:

Διαγωνισμός SEAJETS Acropolis Rally 2015

News 24/7

24MEDIA NETWORK