Οκτώ ποδοσφαιριστές που έσωσαν φέτος την καριέρα τους

Εκεί που όλοι νόμιζαν πως η καριέρα τους βάδιζε προς Κατάρ και Ηνωμένα Αραβικά Εμιράτα, κατάφεραν μέσα στη σεζόν να κάνουν τη διαφορά και να βρεθούν ξανά στο ποδοσφαιρικό προσκήνιο. Πάμε να δούμε ποιοι παίκτες το πέτυχαν αυτό.

Οκτώ ποδοσφαιριστές που έσωσαν φέτος την καριέρα τους

"Επιτρέπεται να πέσεις, επιβάλλεται να σηκωθείς". Αυτή είναι μια φράση που έχουν χτυπήσει αρκετοί ποδοσφαιριστές τατουάζ. Άλλοι έχουν ζήσει το νόημα της, άλλοι όχι. Στο παρόν κείμενο βρήκαμε τους ποδοσφαιριστές που η καριέρα του "έπεσε", αλλά κατάφεραν την τρέχουσα σεζόν να την ζωντανέψουν ξανά.

Φερνάντο Τόρες

Οκτώ ποδοσφαιριστές που έσωσαν φέτος την καριέρα τους

Η Ατλέτικο Μαδρίτης ήταν η ομάδα που ανέδειξε τον Τόρες και έκανε τις ευρωπαϊκές ομάδες να σφάζονται στα πόδια του για την υπογραφή του. Μετά από 6 χρόνια στην Μαδρίτη, ο Ισπανός πήγε στην Λίβερπουλ όπου σε 4 χρόνια έβαλε 65 γκολ σε 102 εμφανίσεις. Η συνέχεια δυστυχώς δεν ήταν η αντίστοιχη. Μπορεί η Τσέλσι να έδωσε πάνω από 50 εκατομμύρια για να τον αποκτήσει, αλλά τόσο οι εμφανίσεις του με τους "μπλε" όσο και με την Μίλαν στη συνέχεια ήταν πολύ κατώτερες του αναμενόμενου.

Τον Γενάρη επέστρεψε στην Ατλέτικο ως δανεικός από την Μίλαν, με την ελπίδα να αναγεννηθεί. Στις δεύτερη μόλις εμφάνισή του με τους "ροχιμπλάνκος" έβαλε 2 γκολ κόντρα στην Ρεάλ για τους "16" του Κυπέλλου, ενώ έβαλε και το νικητήριο πέναλτι κόντρα στην Λεβερκούζεν. Δεν το λες και άσχημα!

Φράνκο Ντι Σάντο

Οκτώ ποδοσφαιριστές που έσωσαν φέτος την καριέρα τους

Ο Αργεντίνος επιθετικός είχε περάσει την διετία 2008-10 από την Τσέλσι χωρίς να καταφέρει να κάνει αισθητή την παρουσία του. Στη συνέχεια, μάλιστα, δόθηκε δανεικός στην Μπλάκμπερν, ενώ πέρασε και από την Γουίγκαν πριν πάει στην Βέρντερ Βρέμης. Στην Βρέμη, έχει βάλει φέτος 12 γκολ σε 18 αγώνες, κάνοντας όσους τον παραμέλησαν στην Premier League να τρίβουν τα μάτια τους.

Άσλεϊ Γιανγκ

Football - Newcastle United v Manchester United - Barclays Premier League - St James' Park - 4/3/15
Ashley Young celebrates after scoring the first goal for Manchester United
Action Images via Reuters / Lee Smith
Livepic
EDITORIAL USE ONLY. No use with unauthorized audio, video, data, fixture lists, club/league logos or "live" services. Online in-match use limited to 45 images, no video emulation. No use in betting, games or single club/league/player publications.  Please contact your account representative for further details.
Football - Newcastle United v Manchester United - Barclays Premier League - St James' Park - 4/3/15 Ashley Young celebrates after scoring the first goal for Manchester United Action Images via Reuters / Lee Smith Livepic EDITORIAL USE ONLY. No use with unauthorized audio, video, data, fixture lists, club/league logos or "live" services. Online in-match use limited to 45 images, no video emulation. No use in betting, games or single club/league/player publications. Please contact your account representative for further details. REUTERS

Το καλοκαίρι η καριέρα του Γιανγκ στην Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ κρεμόταν σε ένα τεντωμένο σχοινί και η έξοδος από τους "κόκκινους διαβόλους" έμοιαζε πολύ κοντά. Με τις εμφανίσεις του ιδιαίτερα από το μέσο και μετά της χρονιάς κατάφερε να κερδίσει την εμπιστοσύνη του Φαν Γκαλ και όπως όλα δείχνουν και την παραμονή του στο Ολντ Τράφορντ.

Άλεξ Σονγκ

Οκτώ ποδοσφαιριστές που έσωσαν φέτος την καριέρα τους

Από το 2006 μέχρι το 2012 ο Σονγκ "έλυνε" και "έδενε" στο κέντρο της Άρσεναλ. Παρόλα αυτά, επέλεξε να αφήσει το Λονδίνο και να πάει στην Βαρκελώνη. Εκεί τα πράγματα δεν ήρθαν όπως τα περίμενε και ο Καμερουνέζος δεν αποτελούσε βασική επιλογή για το κέντρο των "μπλαουγκράνα". Δοθηκε δανεικός στην Γουέστ Χαμ και από ό,τι δείχνουν οι 23 φετινές εμφανίσεις του, βρήκε ξανά την υγειά του.

Μαρουάν Φελαϊνί

Οκτώ ποδοσφαιριστές που έσωσαν φέτος την καριέρα τους

Πώς τα φέρνει η ζωή; Από εκεί που ο Φελαϊνί διεκδικούσε πέρυσι με αξιώσεις μια θέση στο πάνθεον με τις χειρότερες μεταγραφές στην ιστορία της Γιουνάιτεντ, έχει όχι μόνο καταφέρει με τις εμφανίσεις του να ανατρέψει τέτοιου είδους προγνωστικά, αλλά έχει κερδίσει και τις εντυπώσεις και το χειροκρότημα του απαιτητικού κοινού της ομάδας.

Κριστόφ Ζαγιέ

Οκτώ ποδοσφαιριστές που έσωσαν φέτος την καριέρα τους

Μετά από 5 χρόνια στο Παρίσι και την αφάνεια, ο Ζαγιέ πουλήθηκε στην Λιόν. Εκεί βρήκε την υγειά του, αφού αποτελεί ακρογωνιαίο λίθο της άμυνας της Λιόν, η οποία βρίσκεται αυτή τη στιγμή στις 2 πρώτες θέσεις του γαλλικού πρωταθλήματος.

Λουκ Ντε Γιονγκ

Luuk de Jong during the friendly match between FC Eindhoven and PSV Eindhoven on July 15, 2014 at the Jan Louwers stadium in Eindhoven, The Netherlands. FC Eindhoven v PSV Eindhoven Pre-Season Friendly 2014/2015 xVIxJeroenxPutmansxIVx PUBLICATIONxINxGERxSUIxAUTxHUNxPOLxJPNxONLY 2458085

Luuk de Jong during The Friendly Match between FC Eindhoven and PSV Eindhoven ON July 15 2014 AT The Jan Louwers Stage in Eindhoven The Netherlands FC Eindhoven v PSV Eindhoven Pre Season Friendly 2014 2015 xVIxJeroenxPutmansxIVx PUBLICATIONxINxGERxSUIxAUTxHUNxPOLxJPNxONLY
Luuk de Jong during the friendly match between FC Eindhoven and PSV Eindhoven on July 15, 2014 at the Jan Louwers stadium in Eindhoven, The Netherlands. FC Eindhoven v PSV Eindhoven Pre-Season Friendly 2014/2015 xVIxJeroenxPutmansxIVx PUBLICATIONxINxGERxSUIxAUTxHUNxPOLxJPNxONLY 2458085 Luuk de Jong during The Friendly Match between FC Eindhoven and PSV Eindhoven ON July 15 2014 AT The Jan Louwers Stage in Eindhoven The Netherlands FC Eindhoven v PSV Eindhoven Pre Season Friendly 2014 2015 xVIxJeroenxPutmansxIVx PUBLICATIONxINxGERxSUIxAUTxHUNxPOLxJPNxONLY IMAGO/VI IMAGES

Μετά από ένα πετυχημένο ξεκίνημα στην καριέρα του σε Ντε Γκρααφστσαπ και Τβέντε, ο Γιονγκ είπε να δοκιμάσει την τύχη του στην Bundesliga και την Γκλάντμπαχ. Σε 36 αγώνες ο Ολλανδός επιθετικός έβαλε μόλις 6 γκολ και δόθηκε δανεικός στην Νιουκάστλ που δεν κατάφερε καν να βρει δίχτυα σε 12 εμφανίσεις.

Κάπου εκεί η συνεργασία του με την Γκλάντμπαχ έλαβε τέλος και πήρε μεταγραφή για την Αϊντόχοβεν. Σοφή, όπως αποδείχθηκε, κίνηση αφού σε 29 εμφανίσεις την τρέχουσα σεζόν, έχει σκοράρει 19 φορές.

Ζερεμί Μενέζ

Οκτώ ποδοσφαιριστές που έσωσαν φέτος την καριέρα τους

Το καλοκαίρι που πήγε ο Μενέζ στην Μίλαν, όλοι σκέφτηκαν πως αποτελούσε άλλο ένα μεταγραφικό λάθος του Γκαλιάνι, αφού στην Παρί δεν υπολογιζόταν ιδιαίτερα τελευταία, με τους Καβάνι και Ιμπραχίμοβιτς να έχουν πάρει τα ηνία της επίθεσης της ομάδας. Εκπλήσσοντας τους πάντες ο Μενέζ έχει καταφέρει σε 28 εμφανίσεις με την Μίλαν να σκοράρει 15 φορές και να μοιράσει 4 ασίστ.

Πηγή: toptenslides.com

Διαβάστε ακόμη:

News 24/7

24MEDIA NETWORK