Οπαδοί χτύπησαν γυναίκα σεκιούριτι στο κεφάλι με καρέκλες και κλωτσιές

Απίστευτης έκτασης επεισόδια έλαβαν χώρα σε αγώνα για το κύπελλο στην Νότια Αφρική. Οπαδοί της Κάιζερ Τσίφς έκαναν ντου στο γήπεδο με το σφύριγμα της λήξης, έσπασαν ότι βρήκαν μπροστά τους, ενώ επιτέθηκαν δολοφονικά σε μία γυναίκα σεκιούριτι (VIDEO).

Οπαδοί χτύπησαν γυναίκα σεκιούριτι στο κεφάλι με καρέκλες και κλωτσιές

Οι Κάιζερ Τσιφς φιλοξένησαν τους Φρι Στέιτ Σταρς για τους "4" του κυπέλλου στην Νότια Αφρική. Με το που έγινε το 2-0 για τους δεύτερους, οπαδοί άρχισαν να δημιουργούν επεισόδια στις κερκίδες και να γίνονται απειλητικοί.

Με το σφύριγμα της λήξης αρκετοί έκαναν ... ντου στον αγωνιστικό χώρο και τότε επικράτησε πανδαιμόνιο! Άρχισαν να σπάνε τις κάμερες και τον τηλεοπτικό εξοπλισμό, ενώ επιτέθηκαν σε σεκιούριτι.

Όπως μπορείτε να δείτε και στο βίντεο που ακολουθεί, μία άτυχη σεκιούριτι έπεσε κάτω και αμέσως μερίδα εξαγριωμένων οπαδών άρχισαν να την χτυπούν με καρέκλες και κλωτσιές στο κεφάλι!

Όπως έγινε γνωστό αργότερα, η γυναίκα τραυματίστηκε σοβαρά και η κατάσταση της είναι κρίσιμη, ενώ υπήρξαν κι άλλοι τραυματίες, όπως και μόλις... δυο συλλήψεις.

News 24/7

24MEDIA NETWORK