Έφεση για μείωση της ποινής του Νεϊμάρ από την βραζιλιάνικη Ομοσπονδία

Η CBF, η Ποδοσφαιρική Ομοσπονδία της Βραζιλίας, θα καταθέσει έφεση το πρωί της Δευτέρας (22/6) στην CONMEBOL προκειμένου να μειωθεί η ποινή των τεσσάρων αγωνιστικών που επιβλήθηκε στον Νεϊμάρ για την αποβολή του στο ματς με την Κολομβία.

Έφεση για μείωση της ποινής του Νεϊμάρ από την βραζιλιάνικη Ομοσπονδία

Τα αδύνατα δυνατά για να μειώσει την ποινή των τεσσάρων αγωνιστικών που επέβαλε η CONMEBOL στον Νεϊμάρ, είναι έτοιμη να κάνει η Ποδοσφαιρική Ομοσπονδία της Βραζιλίας. Η CBF λοιπόν θα καταθέσει έφεση το πρωί της Δευτέρα (22/6) προκειμένου η ποινή του αστεριού της να "πέσει" στις τρεις αγωνιστικές.

Η απόφαση της Ποδοσφαιρικής Ομοσπονδίας της Νότιας Αμερικής αναμένεται εντός 24 ωρών, οπότε και ο Ντούνγκα θα ξέρει αν θα μπορεί να υπολογίζει στον Νεϊμάρ σε περίπτωση που η Βραζιλία καταφέρει να φτάσει μέχρι τον τελικό.

Πάντως, όπως αναφέρουν τα ισπανικά ΜΜΕ ο ομοσπονδιακός τεχνικός της "σελεσάο" θα αφήσει ελεύθερο τον Νεϊμάρ να αποφασίσει ο ίδιος αν θέλει να μείνει στη Χιλή και να στηρίξει την ομάδα, ακόμα και σαν... οπαδός αν παραμείνει η ποινή του ή να φύγει για διακοπές.

Θυμίζουμε πως μετά το σφύριγμα της λήξης της αναμέτρησηςτης Βραζιλίας με την Κολομβία (0-1), ο άσος της Μπαρτσελόνα, Νεϊμάρ ήταν εμφανέστατα εκνευρισμένος από το τελικό αποτέλεσμα και σούταρε με δύναμη την μπάλα στην πλάτη του Πάμπλο Αρμέρο.

Έφεση για μείωση της ποινής του Νεϊμάρ από την βραζιλιάνικη Ομοσπονδία
© REUTERS

Η συγκεκριμένη κίνηση προκάλεσε τις αντιδράσεις των παικτών της Κολομβίας, οι οποίοι ζήτησαν τα... ρέστα από τον 23χρονο επιθετικό. O Νεϊμάρ συνέχισε να προκαλεί, ρίχνοντας "κουτουλιά" στον Χέισον Μουρίγιο.

Έφεση για μείωση της ποινής του Νεϊμάρ από την βραζιλιάνικη Ομοσπονδία
© EPA

Ο Κάρλος Μπάκα δεν άντεξε τις προκλήσεις και έσπρωξε αρχηγό της Βραζιλίας, ενώ στη συνέχεια υπήρξε γενική σύρραξη. Ο διαιτητής δεν άφησε ατιμώρητο το συμβάν, δείχνοντας κόκκινη κάρτα στους δύο άσους.

Δείτε το VIDEO:

Η CONMEBOL επέβαλε αυστηρότατη ποινή αποκλεισμού τεσσάρων αγωνιστικών στον Νεϊμάρ για την κόκκινη κάρτα που μετά το τέλος της αναμέτρησης Βραζιλία - Κολομβία, κάτι που σημαίνει πως αν παραμένει η απόφαση, χάνει το υπόλοιπο της διοργάνωσης.

Διαβάστε ακόμη:

Copa America τέλος για Νεϊμάρ

Αποβολές για Μπάκα-Νεϊμάρ μετά από "θερμό" επεισόδιο

News 24/7

24MEDIA NETWORK