Ξεσπάθωσε κατά των διαιτητών ο Άλβες

Έξω φρενών ήταν ο Ντάνι Άλβες μετά την ήττα της Βραζιλίας από την Κολομβία, με τον δεξιό μπακ να κατακεραυνώνει τους διαιτητές.

Ξεσπάθωσε κατά των διαιτητών ο Άλβες

Η Βραζιλία γνώρισε μία απρόσμενη ήττα από την Κολομβία, σε ένα παιχνίδι για "γερά" νεύρα. Η μεγάλη ένταση του παιχνιδιού, αποτυπώθηκε πλήρως στο "θερμό" επεισόδιο των Νεϊμάρ και Μπάκα, με τους δύο παίκτες να παίρνουν την άγουσα για τα αποδυτήρια.

Η "σελεσάο" είχε αρκετά παράπονα από τη διαιτησία, με τον Ντάνι Άλβες να υπερασπίζεται τον συμπαίκτη του στην εθνική και την Μπαρτσελόνα, ρίχνοντας το φταίξιμο στους διαιτητές: "Δεν ξέρω γιατί ο Νεϊμάρ ήταν νευρικός. Το φταίξιμο είναι στους διαιτητές. Ξέρουν ότι έχει έντονη προσωπικότητα. Η κίτρινη κάρτα που αντίκρισε ήταν λανθασμένη. Πρέπει να σταματήσουν να σκέφτονται ότι είναι οι πρωταγωνιστές. Στον αγώνα είναι μόνο για να διαιτητεύουν".

Εν συνέχεια, εξέφρασε δριμύτατα το παράπονο του πως σε κάθε της Βραζιλίας, όλοι είναι εναντίον της, επισημαίνοντας παράλληλα πως οι παίκτες πρέπει να κρατήσουν τη ψυχραιμία τους: "Αυτό συμβαίνει σε κάθε παιχνίδι της Βραζιλίας. Πρέπει να είσαι δυνατός για να ανταπεξέλθεις στις δυσκολίες. Τώρα όλοι είναι εναντίον μας".

News 24/7

24MEDIA NETWORK