Νεϊμάρ: "Στην πραγματικότητα δεν συνέβη τίποτα"

Ο Νεϊμάρ αρνήθηκε τα όσα του καταλόγισε ο διαιτητής του αγώνα της Βραζιλίας με την Κολομβίας, τονίζοντας με δηλώσεις του σε βραζιλιάνικο κανάλι πως δεν συνέβη τίποτα και όλα ήταν ένα δημιούργημα της φαντασίας του.

Νεϊμάρ: "Στην πραγματικότητα δεν συνέβη τίποτα"

Ο Νεϊμάρ αποχώρησε από την αποστολή της Βραζιλίας, έχοντας τιμωρηθεί για τέσσερις αγώνες για την κουτουλιά που έδωσε στον αμυντικό της Κολομβίας, Μουρίγιο στο μεταξύ τους παιχνίδι για το Κόπα Αμέρικα.

Ωστόσο ο Βραζιλιάνος αρνήθηκε με δηλώσεις του σε κανάλι της χώρας του πως έγινε κάτι το μεμπτό: "Στην ουσία δεν συνέβη τίποτα. Ρωτήστε τον τι σκεφτόταν όταν με απέβαλε. Ήταν δημιούργημα της φαντασίας του".

Θυμίζουμε πως μετά το σφύριγμα της λήξης της αναμέτρησηςτης Βραζιλίας με την Κολομβία (0-1), ο άσος της Μπαρτσελόνα, Νεϊμάρ ήταν εμφανέστατα εκνευρισμένος από το τελικό αποτέλεσμα και σούταρε με δύναμη την μπάλα στην πλάτη του Πάμπλο Αρμέρο.

Νεϊμάρ: "Στην πραγματικότητα δεν συνέβη τίποτα"
© REUTERS

Η συγκεκριμένη κίνηση προκάλεσε τις αντιδράσεις των παικτών της Κολομβίας, οι οποίοι ζήτησαν τα... ρέστα από τον 23χρονο επιθετικό. O Νεϊμάρ συνέχισε να προκαλεί, ρίχνοντας "κουτουλιά" στον Χέισον Μουρίγιο.

Νεϊμάρ: "Στην πραγματικότητα δεν συνέβη τίποτα"
© EPA

Ο Κάρλος Μπάκα δεν άντεξε τις προκλήσεις και έσπρωξε αρχηγό της Βραζιλίας, ενώ στη συνέχεια υπήρξε γενική σύρραξη. Ο διαιτητής δεν άφησε ατιμώρητο το συμβάν, δείχνοντας κόκκινη κάρτα στους δύο άσους.

Δείτε το VIDEO:

Η CONMEBOL επέβαλε αυστηρότατη ποινή αποκλεισμού τεσσάρων αγωνιστικών στον Νεϊμάρ για την κόκκινη κάρτα που μετά το τέλος της αναμέτρησης Βραζιλία - Κολομβία, κάτι που σημαίνει πως αν παραμένει η απόφαση, χάνει το υπόλοιπο της διοργάνωσης.

Διαβάστε ακόμη:

Copa America τέλος για Νεϊμάρ

Αποβολές για Μπάκα-Νεϊμάρ μετά από "θερμό" επεισόδιο

News 24/7

24MEDIA NETWORK