Επιτέθηκε σε αστυνομικό ο Βιδάλ

Νέες πληροφορίες σχετικά με το ατύχημα του Αρτούρο Βιδάλ είδαν το φως της δημοσιότητας την Παρασκευή (19/6), οι οποίες αναφέρουν πως ο ποδοσφαιριστής της Γιουβέντους επιτέθηκε σε αστυνομικό λίγο μετά από τη σύλληψή του.

Επιτέθηκε σε αστυνομικό ο Βιδάλ

Ο Αρτούρο Βιδάλ, συγκρούστηκε σοβαρά με έτερο αυτοκίνητο τα ξημερώματα της Τρίτης (17/6), καθώς οδηγούσε υπό την επήρεια αλκοόλ τη Ferrari του, με συνοδηγό τη γυναίκα του.

Λίγες ώρες μετά το τροχαίο στο οποίο ενεπλάκη, ο άσος της Γιουβέντους απολογήθηκε για την απαράδεκτη συμπεριφορά του, χωρίς να μπορεί να συγκρατήσει τα δάκρυά του.

Δύο 24ωρα μετά, νέες πληροφορίες είδαν το φως της δημοσιότητας, οι οποίες αναφέρουν πως λίγο μετά από τη σύλληψή του, ο Χιλιανός επιτέθηκε σε αστυνομικό, αφού πρώτα τον προσέβαλε. Το συμβάν δεν πήρε μεγαλύτερες διαστάσεις, καθώς ο αστυνομικός δεν θέλησε να απαγγείλει κατηγορίες στον ποδοσφαιριστή.

Μουσική ΜΟΥΣΙΚΗ

5 Γιγάντων συναυλίες: Ο Αγγελάκας, ο Χαρούλης, ο Παυλίδης, ο Θανάσης & ο Σωκράτης σε εικόνες

Γιάννης Χαρούλης, Παύλος Παυλίδης, Γιάννης Αγγελάκας, Θανάσης Παπακωνσταντίνου, Σωκράτης Μάλαμας το κράτησαν ζωντανό και φέτος στην Τεχνόπολη. Και εμείς τους απαθανατίσαμε.

Τηλεόραση ΤΡΕΙΣ ΧΑΡΙΤΕΣ

Αυτός είναι ο λόγος που σταμάτησαν οι επαναλήψεις

Πολλές παλιές σειρές της δεκαετίας του '90 που έχουν παιχθεί ξανά και ξανά σε επανάληψη στην ελληνική τηλεόραση. Ποιος όμως ο λόγος που μια από τις πρώτες μεγάλες επιτυχίες του MEGA, έπαψε να προβάλλεται; Το reunion που δεν έγινε ποτέ...

 

Επιλογές

ΤΟ ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΟ ΠΕΡΙΟΔΙΚΟ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΙΝΤΕΡΝΕΤ