Η Χιλή χρησιμοποιεί το... Play Station για να σταματήσει τον Μέσι

Το τεχνικό τιμ της Χιλής φαίνεται πως βρήκε τρόπο να σταματήσει τον Λιονέλ Μέσι, μέσω ενός λογισμικού προσομοίωσης, το οποίο χρησιμοποιεί την τεχνολογία του Play Station. Διαβάστε αναλυτικά.

Η Χιλή χρησιμοποιεί το... Play Station για να σταματήσει τον Μέσι

Κάποτε ο Αρσέν Βενγκέρ είχε περιγράψει τον Λιονέλ Μέσι ως παίκτη του... Play Station, όμως ποτέ κανένας δεν χρησιμοποίησε την συγκεκριμένη κονσόλα για να σταματήσει τον Αργεντινό σούπερ σταρ.

Το βράδυ του Σαββάτου (04/07, 11 ώρα Ελλάδος), η Χιλή τίθεται αντιμέτωπη με την Αργεντινή στον τελικό του Copa America και κύριο μέλημα του τεχνικού τιμ είναι να βάλουν δύσκολα στον άσο της Μπαρτσελόνα, ο οποίος αποτελεί το βαρόμετρο στην επιθετική γραμμή των "αλμπισελέστε".

Φαίνεται πως ο τρόπος βρέθηκε, μέσω ενός προγράμματος προσομοίωσης, που χρησιμοποιεί την τεχνολογία του Play Station. Αυτό αποκάλυψε ο προπονητής της Χιλής, Χόρχε Σαμπάολι: "Το εν λόγω λογισμικό επιτρέπει στους παίκτες να κινούν οι ίδιοι την ομάδα μέσω ενός joystick. Μπορούμε να πούμε σε έναν παίκτη να πρεσάρει σε διάταξη 4-4-2 και το λογισμικό θα μας δείξει πως θα αντιδράσει ο αντίπαλός μας".

News 24/7

24MEDIA NETWORK