Μπελάδες με την αστυνομία ο Γκουτιέρες

Η παραβατική συμπεριφορά του Φελίπε Γκουτιέρες δεν πέρασε απαρατήρητη από την αστυνομία του Σαντιάγκο.

Μπελάδες με την αστυνομία ο Γκουτιέρες

Ο 24χρονος Χιλιανός μέσος της Τβέντε έπεσε σε μπλόκο αστυνομικών και του υποβλήθηκε πρόστιμο για την παραβίαση κανονισμών που αφορούν την οδηγική συμπεριφορά.

Το Σαντιάγκο "υποφέρει" από τη μόλυνση του αέρα την τρέχουσα περίοδο, με συνέπεια οι Αρχές να περιορίσουν τον αριθμό των οχημάτων που κυκλοφορούν.

Στο πλαίσιο αυτής της κυκλοφοριακής ρύθμισης, η αστυνομία έχει επιβάλλει απαγόρευση κυκλοφορίας στα αυτοκίνητα που ο αριθμός πινακίδας τους λήγει σε 3 ή 4.

Ο Φελίπε Γκουτιέρες πιάστηκε στα πράσα τη στιγμή που αποχωρούσε από το προπονητικό κέντρο της Χιλής και του επιβλήθηκε πρόστιμο επειδή η πινακίδα του αυτοκινήτου του λήγει σε 4.

Interviews ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΗ

Μαρία Τσαγκαράκη, η Κρητικιά φιλόλογος που θέλουν όλοι να παντρευτούν

Προτάσεις γάμου σε Ελλάδα και εξωτερικό και ένα δημόσιο αίτημα στο 'Πάμε Πακέτο' από ένα ερωτοχτυπημένο σχεδιαστή για να κάνει τα παιδιά του. Ναι, η εστεμμένη Μαρία είναι φουλ κορίτσι για σπίτι.

Δικαιοσύνη ΕΙΣΠΡΑΚΤΙΚΕΣ

Να φας έχεις, να πληρώσεις την τράπεζα δεν έχεις;

Παρά την αυστηροποίηση της νομοθεσίας και την επιβολή προστίμων 900.000 ευρώ, εταιρίες και δικηγορικά γραφεία φέρονται να κινούνται εκτός θεσμικού πλαισίου με όρους προσβολής της ανθρώπινης αξιοπρέπειας που θυμίζουν άλλες σκοτεινές εποχές... Το NEWS247 διερευνά τα αίτια και τις συνθήκες

 

Επιλογές

ΤΟ ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΟ ΠΕΡΙΟΔΙΚΟ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΙΝΤΕΡΝΕΤ