Έφτυσε τους συγγενείς του Μέσι η μητέρα του Χάρα

Σύμφωνα με μαρτυρία Κολομβιανής ρεπόρτερ, η μητέρα του Χιλιανού Γκονσάλο Χάρα, ήταν ανάμεσα στα άτομα που επιτέθηκαν στους συγγενείς του Λιονέλ Μέσι κατά τη διάρκεια του τελικού του Κόπα Αμέρικα.

Έφτυσε τους συγγενείς του Μέσι η μητέρα του Χάρα

Στο στόχαστρο μερίδας οπαδών της Χιλής βρέθηκαν οι συγγενείς του Λιονέλ Μέσι που παρακολουθούσαν στο στάδιο Νασιονάλ του Σαντιάγο τον τελικό του Κόπα Αμέρικα, όπου τελικά νίκησαν οι διοργανωτές.

Ανάμεσα στους ένθερμους οπαδούς που τραμπούκισαν την οικογένεια Μέσι, ήταν και η μητέρα του Χιλιανού, Γκονσάλο Χάρα, ο οποίος αποβλήθηκε από το τουρνουά εξαιτίας της χειρονομίας του στον Έντισον Καβάνι.

Μάλιστα, όπως αναφέρει η Κολομβιανή ρεπόρτερ, Βανέσα Παλάσιο που βρέθηκε κοντά στο συμβάν, η κυρία Χάρα δεν δίστασε να φτύσει τους συγγενείς του Μέσι με πολλά αργεντίνικα μέσα να χρησιμοποιούν τη φράση "το μήλο κάτω από τη μηλιά θα πέσει", περιγράφοντας τα όσα έγιναν...

Αφιερώματα Η ΑΡΧΗ ΤΟΥ ΤΡΟΜΟΥ

Αυτός είναι ο πρώτος κλόουν στην ιστορία που ξεκίνησε την υστερία

Ο Spring Heeled Jack αναφέρθηκε για πρώτη φορά το 1837 και σύντομα "εμφανίστηκε" σε όλη τη Μεγάλη Βρετανία, από το Λονδίνο μέχρι και τη Σκωτία. Πώς συνδέονται οι τρομακτικοί κλόουν με τον... Μπάτμαν (Pics)

 

Επιλογές

ΤΟ ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΟ ΠΕΡΙΟΔΙΚΟ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΙΝΤΕΡΝΕΤ