Έφτυσε τους συγγενείς του Μέσι η μητέρα του Χάρα

Σύμφωνα με μαρτυρία Κολομβιανής ρεπόρτερ, η μητέρα του Χιλιανού Γκονσάλο Χάρα, ήταν ανάμεσα στα άτομα που επιτέθηκαν στους συγγενείς του Λιονέλ Μέσι κατά τη διάρκεια του τελικού του Κόπα Αμέρικα.

Στο στόχαστρο μερίδας οπαδών της Χιλής βρέθηκαν οι συγγενείς του Λιονέλ Μέσι που παρακολουθούσαν στο στάδιο Νασιονάλ του Σαντιάγο τον τελικό του Κόπα Αμέρικα, όπου τελικά νίκησαν οι διοργανωτές.

Ανάμεσα στους ένθερμους οπαδούς που τραμπούκισαν την οικογένεια Μέσι, ήταν και η μητέρα του Χιλιανού, Γκονσάλο Χάρα, ο οποίος αποβλήθηκε από το τουρνουά εξαιτίας της χειρονομίας του στον Έντισον Καβάνι.

Μάλιστα, όπως αναφέρει η Κολομβιανή ρεπόρτερ, Βανέσα Παλάσιο που βρέθηκε κοντά στο συμβάν, η κυρία Χάρα δεν δίστασε να φτύσει τους συγγενείς του Μέσι με πολλά αργεντίνικα μέσα να χρησιμοποιούν τη φράση "το μήλο κάτω από τη μηλιά θα πέσει", περιγράφοντας τα όσα έγιναν...

Τσίπρας ΕΞΑΓΓΕΛΙΑ ΤΣΙΠΡΑ

13η σύνταξη και αναστολή ΦΠΑ στα νησιά με πρόσφυγες

Ο πρωθυπουργός ανακοίνωσε μέτρα από το πλεόνασμα του 2016. Ποιοι οι δικαιούχοι της 13ης σύνταξης που θα δοθεί αντισυμμετρικά στους χαμηλοσυνταξιούχους εν είδει έκτακτης ενίσχυσης αυτές τις γιορτές. "Η Ευρώπη χρωστά στους νησιώτες μας" τόνισε εξαγγέλλοντας αναστολή ΦΠΑ στα νησιά Βορείου και Ανατολικού Αιγαίου

 

Πρώτη Σελίδα