Έκανε τη ζημιά στην Αργεντινή η Παραγουάη

Η Αργεντινή έκανε τα εύκολα δύσκολα αφού κατάφερε να προηγηθεί με 2-0 κόντρα στην Παραγουάη, όμως στη συνέχεια "ξεφούσκωσε" και δέχτηκε δύο τέρματα με τα οποία διαμορφώθηκε το τελικό 2-2. Σκόραρε ο πρώην άσος του Ολυμπιακού, Νέλσον Βαλντές.

Έκανε τη ζημιά στην Αργεντινή η Παραγουάη

Το σκορ άνοιξε στο 29ο λεπτό η Αργεντινή, όταν ο Σαμούδιο έκανε τραγικό λάθος γυρνώντας απρόσεκτα την μπάλα προς τον Σίλβα και ο Αγκουέρο που παραμόνευε, έκλεψε την μπάλα πέρασε τον Παραγουανό γκολκίπερ κι έκανε το 1-0.

Στο 35ο λεπτό, ο Άνχελ Ντι Μαρία υποδέχθηκε την μπάλα από τα δεξιά με τον Σαμούδιο να τον μαρκάρει αντικανονικά εντός περιοχής και τον Κολομβιανό διαιτητή, Ουιλμάρ Ρολδάν, να δίνει το πέναλτι. Ο Μέσι ανέλαβε την εκτέλεση, ευστόχησε κι έκανε το 2-0.

Στο δεύτερο ημίχρονο οι Παραγουανοί ανέβασαν κατακόρυφα την απόδοσή τους και κατάφεραν να ξαναμπούν στο ματς μετά από εκπληκτικό γκολ του Νέλσον Βάλντές με δυνατό σουτ εκτός περιοχής στο 60ο λεπτό.

Στη συνέχεια η Αργεντινή δεν εκμεταλλεύτηκε τις ευκαιρίες που της παρουσιάστηκαν, γεγονός που κράτησε ζωντανή την Παραγουάη μέχρι το τέλος. Έτσι στο 90ο λεπτό ο Λούκας Μπάριος, που είχε περάσει ως αλλαγή στο 79', ισοφάρισε με σουτ στην κίνηση μέσα από την περιοχή, διαμορφώνοντας το τελικό 2-2.

Οι συνθέσεις:

Αργεντινή: Ρομέρο, Ρονκάγλια, Οταμέντι, Γκαράι, Ρόχο, Μπανέγα (81' Μπίγλια), Μαστσεράνο, Παστόρε (75' Τέβες), Ντι Μαρία, Αγκουέρο (76' Ιγκουαΐν), Μέσι.

Παραγουάη: Σίλβα, , Μ. Κάσερες , Ντα Σίλβα, Αγκιλάρ, Σαμούδιο, Ορτίς (46' Ντέρλις Γκονσάλες), Ορτιγόσα, Β. Κάσερες, Μπομπαντίγια (66' Μπενίτες), Βαλντές, Σάντα Κρους (79' Μπάριος).

News 24/7

24MEDIA NETWORK