Κόπα Αμέρικα τέλος για τον Χάρα

Ακριβά θα πληρώσει την προκλητική χειρονομία του στον Έντινσον Καβάνι ο Γκονσάλο Χάρα, ο οποίος τιμωρήθηκε με τρεις αγωνιστικές και πρόστιμο 7.500 δολαρίων και ως εκ τούτου χάνει τη συνέχεια του Κόπα Αμέρικα.

Κόπα Αμέρικα τέλος για τον Χάρα

Ο Χιλιανός αμυντικός, σε μια προσπάθειά του να εκνευρίσει τον Καβάνι έβαλε το δάχτυλό του στον... πισινό του Ουρουγουανού, με αποτέλεσμα εκείνος να απαντήσει με ένα απαλό χαστούκι. Όλα αυτά στην αναμέτρηση της Χιλής με την Ουρουγουάη για τα προημιτελικά του Κόπα Αμέρικα.

Μετά από καταγγελία της ποδοσφαιρικής ομοσπονδίας της Ουρουγουάης, ο 29χρονος τιμωρήθηκε με αποκλεισμό τριών αγωνιστικών και πρόστιμο 7.500 δολαρίων. Αυτό σημαίνει πως χάνει το υπόλοιπο της διοργάνωσης, καθώς δεν θα είναι σε θέση να αγωνιστεί ούτε στον ημιτελικό με το Περού αλλά ούτε και στον μεγάλο ή μικρό τελικό.

Διαβάστε ακόμη:

Χάρα στον Καβάνι: "Θα σαπίσει στη φυλακή ο πατέρας σου!"

Η προκλητική χειρονομία στον Καβάνι, το χαστούκι και η αποβολή

Κοινωνία ΔΙΑΛΟΓΟΙ ΦΩΤΙΑ

Κάθειρξη 8 ετών για πλαστό απολυτήριο. Πυρ και μανία η έδρα του δικαστηρίου

Αντιμέτωπη με τις επιπλήξεις του δικαστηρίου βρέθηκε η κατηγορούμενη υπάλληλος Δημοσίου. "Είχα ανάγκη τα χρήματα" είπε η 55χρονη, συνταξιούχος σήμερα, που παρέδωσε πλαστό πτυχίο και ζημίωσε έτσι κατά 176.000€ το κράτος. "Άνθρωποι με πτυχία τυλίγουν σουβλάκια" είπε ο εισαγγελέας

 

Επιλογές

ΤΟ ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΟ ΠΕΡΙΟΔΙΚΟ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΙΝΤΕΡΝΕΤ