Ο Γκερέρο έστειλε εύκολα το Περού στους "4"

Με μεγάλο πρωταγωνιστή τον Πάολο Γκερέρο, ο οποίος σημείωσε χατ τρικ, το Περού επικράτησε με 3-1 της Βολιβίας και προκρίθηκε εύκολα στα ημιτελικά του Copa America, όπου θα αντιμετωπίσει τη Χιλή.

Ο Γκερέρο έστειλε εύκολα το Περού στους "4"

Εύκολο έργο είχε το Περού κόντρα στη Βολιβία, καθώς επικράτησε με 3-1, με μεγάλο πρωταγωνιστή τον Πάολο Γκερέρο, ο οποίος σημείωσε και τα 3 γκολ των "ρόχας".

Οι παίκτες του Ρικάρντο Γκαρέτσα έδειξαν από νωρίς τις διαθέσεις τους, καθώς ήδη από το 23ο λεπτό του αγώνα προηγούνταν με 2-0. Οι Βολιβιανοί πίεσαν για τη μείωση του σκορ, αλλά ο Τζέφερσον Φαρφάν δεν κατάφερε να στείλει την μπάλα στα δίχτυα του εξαιρετικού Γκαγιέσε, που όποτε χρειάστηκε δήλωσε "παρών" κι έσωσε την ομάδα του.

Στο 70ό λεπτό, ο Πεδριέλ, "τσίμπησε" την μπάλα και ανετράπη από τον Γκαγιέσε αλλά ο Κολομβιανός διαιτητής, Γουίλμαρ Ρολδάν, δεν καταλόγισε την παράβαση. Εάν το έκανε, θα έπρεπε να αποβάλει και τον γκολκίπερ της "αλμπιρόχα". Κι αφού δεν έγινε αυτό, ο Πάολο Γκερέρο δεν είχε κανένα πρόβλημα να φθάσει στο τρίτο γκολ, τόσο δικό του όσο και της ομάδας, στο 74ο λεπτό, εκμεταλλευόμενος τη λάθος εκτίμηση του Ντάνι Μπεχαράνο.

Τελικά, η "βέρντε" κέρδισε πέναλτι στο 83ο λεπτό, ο Μαρσέλο Μάρτινς Μορένο ανέλαβε την εκτέλεσή του και το έκανε εύστοχα, μειώνοντας σε 3-1, το οποίο ήταν και το τελικό αποτέλεσμα.

Βολιβία: Ρομέλ Κινιόνες, Ουρτάδο (46' Πάμπλο Εσκομπάρ), Σεντένο, Ράλδες, Κοΐμπρα, Λεονέλ Μοράλες (46' Λίσιο), Τσουμασέρο, Ντάνι Μπεχαράνο, Σμέντμπεργκ-Νταλένσε-, Πένια (68' Πεδριέλ), ΜΜ Μορένο

Περού: Γκαγιέσε, Αντβίνκουλα, Σαμπράνο, Άσκουες, ΧΜ Βάργκας, Γιοτούν, Ρεταμόσο, Φαρφάν (77' Ουρτάδο), Κουέβα (82' Ρέινα), Πισάρο (66' Καρίγιο), Γκερέρο

News 24/7

24MEDIA NETWORK