Τα... χρειάστηκε η Βραζιλία

Γκολ στις καθυστερήσεις χρειάστηκε η Βραζιλία για να καταφέρει να κάμψει την αντίσταση του Περου (2-1), στην πρεμιέρα της στο Κόπα Αμέρικα της Χιλής.

Τα... χρειάστηκε η Βραζιλία

Το Περού αιφνιδίασε τους Βραζιλιάνους στο εναρκτήριο ματς του τρίτου ομίλου του Κόπα Αμέρικα, καθώς κατάφερε να προηγηθεί μόλις στο 3ο λεπτό με γκολ του Κουέβα, μετά από τραγικό λάθος των Νταβίντ Λουίζ και Ζέφερσον. Παρόλα αυτά η "σελεσάο" ξεπέρασε γρήγορα το σοκ και κατάφερε να ισοφαρίσει με κοντινή κεφαλιά του Νεϊμάρ δύο λεπτά αργότερα.

Οι Περουβιανοί αποδείχτηκαν πολύ "σκληρό καρύδι" για τη Βραζιλία, καταφέρνοντας να βάλει της βάλει δύσκολα για σχεδόν 90 λεπτά. Και αυτό γιατί μόνο τότε η ομάδα του Ντούνγκα κατάφερε να λύσει τον "γόρδιο δεσμό" της άμυνας του αντιπάλου και με γκολ του Ντόουγκλας Κόστα, μετά από εξαιρετική ασίστ του Νεϊμαρ στο 93ο λεπτό (είχε περάσει στο ματς λίγο νωρίτερα) να πάρει τη νίκη με σκορ 2-1.

Οι συνθέσεις:

Βραζιλία: Ζέφερσον, Ντάνι Άλβες, Μιράντα, Νταβίντ Λουίζ, Φιλίπε Λουίς, Ελίας, Φερναντίνιο, Ουίλιαν (86' Ριμπέιρο), Νεϊμάρ, Φρεντ (75' Ρομπέρτο Φιρμίνο), Ντιέγκο Ταρντέλι (67' Ντόουγκλας Κόστα).

Περού: Γκαλέσε, Αντβίνκουλα, Σαμπράνο, Άσκουες, Μπαλόν, Βάργκας (90' Γιοτούν) Λομπατόν, Σάντσες, Φαρφάν (83' Καρίγιο), Κουέβα (82' Ρέινα), Γκερέρο.

Η βαθμολογία του 3ου ομίλου

Βραζιλία 3

Βενεζουέλα 3

Κολομβία 0

Περού 0

Επόμενη αγωνιστική

18 Ιουνίου

03:00 Βραζιλία - Κολομβία

19 Ιουνίου

02:30 Περού - Βενεζουέλα

Διαβάστε ακόμη:

Κόπα Αμέρικα 2015: Ο απόλυτος οδηγός της διοργάνωσης

News 24/7

24MEDIA NETWORK