Το Περού νίκησε τη Βενεζουέλα και έβαλε "φωτιά" στον τρίτο όμιλο

Χάρη σε ένα γκολ του 37χρονου Κλαούντιο Πισάρο, το Περού επικράτησε με 1-0 της Βενεζουέλας στη δεύτερη αγωνιστική του Κόπα Αμέρικα, βάζοντας "φωτιά" στον τρίτο όμιλο, με όλες τις ομάδες να ισοβαθμούν στους τρεις πόντους.

Το Περού νίκησε τη Βενεζουέλα και έβαλε "φωτιά" στον τρίτο όμιλο

Στη "μάχη" του Βαλπαραΐσο, το Περού κατάφερε να πάρει τη νίκη κόντρα στην Βενεζουέλα (1-0) χάρη σε γκολ του Κλαούντιο Πισάρο και να σκαρφαλώσει στους τρεις πόντους, ισοβαθμώντας με τις άλλες τρεις ομάδες του τρίτου ομίλου.

Μόλις στο 7ο λεπτό η Βενεζουέλα του Βάργκας, που βρίσκεται μια "ανάσα" από την ΑΕΚ, έφταε κοντά στο γκολ, όμως ο Χοσέ Ροντόν δεν μπόρεσε να στείλει τη μπάλα στα δίχτυα από πλεονεκτική θέση. Σκληρές ήταν οι μάχες στο χώρο του κέντρου σε ένα παιχνίδι υψίστης σημασίας και για τις δύο ομάδες. Στο 29' ο Αμορεμπιέτα πάτησε στο μηρό τον Πάολο Γκερέρο με τον διαιτητή να του δείχνει την κόκκινη κάρτα και τη Βενεζουέλα να μένει με 10 παίκτες.

Ο Βάργκας πέρασε εκτός προκειμένου να μπει στη θέση του ο Σιτσέρο, έχοντας ακόμη πιο αμυντικά καθήκοντα. Το Περού εκμεταλλευόμενο και την αριθμητική του υπεροχή, κράτησε μπάλα, πήρε μέτρα στο γήπεδο και τελικά έφτασε στο γκολ στο 72ο λεπτό, με τον Κλαούντιο Πισάρο της Μπάγερν Μονάχου. Η Βενεζουέλα ήταν ανήμπορη να αντιδράσει στα τελευταία λεπτά με το 1-0 να μένει μέχρι το σφύριγμα της λήξης.

Μετά από αυτή του τη νίκη, το Περού φτάνει τους τρεις πόντους, όσους δηλαδή έχουν και η Κολομβία, Βραζιλία και Βενεζουέλα και όλα πλέον θα κριθούν στην τελευταία δραματική αγωνιστική.

Περού: Γκαγιέσε, Αντβίνκουλα, Σαμπράνο, Άσκουες, ΧΜ Βάργκας, Μπαγιόν, Λομπατόν (46' Ρέινα), Σάντσες, Κουέβα (83' Ουρτάδο), Γκερέρο, Πισάρο (89' Γιοτούν).

Βενεζουέλα: Μπαρόχα, Ροσάλες, Βισκαρόντο, Τούνιες, Αμορεμπιέτα, Ρινκόν, Σέιχας (82' Μίκου), Αράνγκο (73' Χοσέφ Μαρτίνες), Ρόναλντ Βάργκας (38' Ρόναλντ Βάργκας), Γκέρα, Ροντόν.

Η βαθμολογία του ομίλου

Περού 3 (2-2)

Βραζιλία 3 (2-2)

Βενεζουέλα 3 (1-1)

Κολομβία 3 (1-1)

Η επόμενη αγωνιστική

Κολομβία - Περού

Βραζιλία - Βενεζουέλα

Διαβάστε ακόμη:

Κόπα Αμέρικα 2015: Ο απόλυτος οδηγός της διοργάνωσης

News 24/7

24MEDIA NETWORK