Βολές Ασπρίγια για Νεϊμάρ: "Είναι ένα ψέμα του ποδοσφαίρου"

Ο παλαίμαχος επιθετικός, Φαουστίνο Ασπρίγια, εξαπέλυσε τα βέλη του προς τον Νεϊμάρ εξαιτίας της συμπεριφοράς του στην αναμέτρηση του Copa America μεταξύ της Βραζιλίας και της Κολομβίας.

Βολές Ασπρίγια για Νεϊμάρ: "Είναι ένα ψέμα του ποδοσφαίρου"

Ο Νεϊμάρ ήταν ο αρνητικός πρωταγωνιστής στην ήττα της Βραζιλίας από τη Κολομβία για το Copa America, καθώς λίγο μετά τη λήξη του αγώνα είχε "θερμό" επεισόδιο με τον Κάρλος Μπάκα, που οδήγησε στην αποβολή του.

Η συμπεριφορά του 23χρονου άσου εξόργισε τον παλαίμαχο Κολομβιανό επιθετικό, Φαουστίνο Ασπρίγια, ο οποίος χαρακτήρισε "ψέμα του ποδοσφαίρου" τον επιθετικό της Μπαρτσελόνα με ανάρτησή του στο twitter. Επιπλέον, τον προέτρεψε να πάει στο Hollywood, εννοώντας εμμέσως πλην σαφώς πως είναι... θεατρίνος.

Δείτε τα tweets:

Διαβάστε ακόμα:

Αποβολές για Μπάκα-Νεϊμάρ μετά από "θερμό" επεισόδιο

"Χαστούκι" της Κολομβίας στη Βραζιλία

Interviews ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΗ

Μαρία Τσαγκαράκη, η Κρητικιά φιλόλογος που θέλουν όλοι να παντρευτούν

Προτάσεις γάμου σε Ελλάδα και εξωτερικό και ένα δημόσιο αίτημα στο 'Πάμε Πακέτο' από ένα ερωτοχτυπημένο σχεδιαστή για να κάνει τα παιδιά του. Ναι, η εστεμμένη Μαρία είναι φουλ κορίτσι για σπίτι.

Δικαιοσύνη ΕΙΣΠΡΑΚΤΙΚΕΣ

Να φας έχεις, να πληρώσεις την τράπεζα δεν έχεις;

Παρά την αυστηροποίηση της νομοθεσίας και την επιβολή προστίμων 900.000 ευρώ, εταιρίες και δικηγορικά γραφεία φέρονται να κινούνται εκτός θεσμικού πλαισίου με όρους προσβολής της ανθρώπινης αξιοπρέπειας που θυμίζουν άλλες σκοτεινές εποχές... Το NEWS247 διερευνά τα αίτια και τις συνθήκες

 

Επιλογές

ΤΟ ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΟ ΠΕΡΙΟΔΙΚΟ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΙΝΤΕΡΝΕΤ