Με "τεσσάρα" στον τελικό η Αργεντινή!

Η Αργεντινή διέλυσε με 4-0 τους διοργανωτές Αμερικάνους στα ημιτελικά και προκρίθηκε στον μεγάλο τελικό του Copa America Centenario. Ιστορικό ρεκόρ από τον Λιονέλ Μέσι που με το γκολ που πέτυχε πέρασε τον Μπατιστούτα και έγινε ο πρώτος σκόρερ όλων των εποχών για την "αλμπισελέστε".

Με "τεσσάρα" στον τελικό η Αργεντινή!

Πραγματοποιώντας εντυπωσιακή εμφάνιση στο "NRG Stadium" του Χιούστον, η Αργεντινή διέλυσε με 4-0 την γηπεδούχο ομάδα των Ηνωμένων Πολιτειών και εξασφάλισε μια θέση στο μεγάλο τελικό της 26ης Ιουνίου.

Μόλις στο 3', ο Λαβέτσι με κοντινή κεφαλιά άνοιξε το σκορ για την Αργεντινή και έβαλε από νωρίς δύσκολα στην οικοδέσποινα. Τα πράγματα, δε, έγιναν ακόμα χειρότερα για τις ΗΠΑ, όταν ο Μέσι με εκπληκτική εκτέλεση φάουλ έκανε το 2-0 και έγραψε ιστορία! Με αυτό το γκολ έφτασε τα 55 με το εθνόσημο, πέρασε τον Γκάμπριελ Μπατιστούτα και έγινε ο πρώτος σκόρερ όλων των εποχών της Αργεντινής.

Στο 50', ο Ιγκουαΐν ανέβασε τον δείκτη του σκορ, τελειώνοντας μια καλή την υπόθεση νίκη-πρόκριση, ενώ ο ίδιος παίκτης στο 86' διαμόρφωσε το τελικό σκορ. Μελανό σημείο του αγώνα ήταν ο τραυματισμός του Λαβέτσι, ο οποίος αντικαταστάθηκε στο 67ο λεπτό του αγώνα.

Στον τελικό η Αργεντινή θα αντιμετωπίσει μία εκ των Κολομβία και Χιλή.

Αργεντινή:Ρομέρο, Μερκάδο, Φερνάντες (59’ Μπίλια), Ρόχο (84' Κουέστα), Μαστσεράνο, Οταμέντι, Μπανέγα, Μόρι, Λαβέτσι (67’ Λαμέλα), Μέσι, Ιγκουαΐν.

ΗΠΑ:Γκούζαν, Γέντλιν, Μπρουκς, Μπέκερμαν (60’ Μπίρνμπαουμ), Ζούσι, Μπράντλεϊ, Κάμερον, Ζάρντες, Τζόνσον, Βοντολόβσκι (46’ Πούλισιτς), Ντέμπσεϊ (78’ Νάγκμπε).

News 24/7

24MEDIA NETWORK