Νομπόα: "Το άγχος το έχει η Χιλή"

Ο διεθνής με το Εκουαδόρ μέσος του ΠΑΟΚ, Κριστιάν Νομπόα, τόνισε στη συνέντευξη Τύπου πριν από την πρεμιέρα του Κόπα Αμέρικα κόντρα στη Χιλή, πως το άγχος θα το έχουν οι διοργανωτές.

Νομπόα: "Το άγχος το έχει η Χιλή"

Ο Κριστιάν Νομπόα θα αγωνιστεί με την εθνική του Εκουαδόρ, έχοντας σχεδόν βέβαιη μάλιστα μια θέση στο κέντρο της μεσαίας γραμμής. Λίγες ώρες πριν την πρεμιέρα του Κόπα Αμέρικα κόντρα στη Χιλή, ο μέσος του ΠΑΟΚ μίλησε στη συνέντευξη Τύπου, τονίζοντας πως το άγχος θα το έχουν οι διοργανωτές και όχι η ομάδα του:

"Αυτοί θα το έχουν το άγχος. Παίζουν εντός έδρας και θέλουν να κερδίσουν. Εμείς ήμαστε ήρεμοι, ήρθαμε να πάρουμε τους τρεις βαθμούς. Θα πρέπει να πω πως η Χιλή είναι μια μεγάλη ομάδα. Έχει πολύ γρήγορους ποδοσφαιριστές. Εμείς θα πρέπει να τους πιέσουμε και να ψάξουμε το γρήγορο γκολ", τα λόγια του Νομπόα.

Σημειώνουμε πως το εναρκτήριο παιχνίδι του Κόπα Αμέρικα είναι προγραμματισμένο στις 02:30 τα ξημερώματα της Παρασκευής (12/6)

Διαβάστε ακόμη:

Με Νομπόα η αποστολή του Εκουαδόρ

Τουρκία ΤΑΓΙΠ ΕΡΝΤΟΓΑΝ

Δήλωση πρόκληση κατά της Ελλάδας

"Κάποιοι θέλουν να μας παρουσιάσουν τη Συνθήκη της Λωζάνης ως νίκη" είπε ο Τούρκος πρόεδρος, κάνοντας λόγο για "προβλήματα που αυτή θέτει σήμερα στον καθορισμό της τουρκικής επικράτειας, αλλά και του εδαφικού και εναέριου χώρου"

 

Επιλογές

ΤΟ ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΟ ΠΕΡΙΟΔΙΚΟ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΙΝΤΕΡΝΕΤ