Με Τέβες η αποστολή της Αργεντινής για το Κόπα Αμέρικα

Ο Κάρλος Τέβες ο οποίος δεν βρέθηκε στο Μουντιάλ της Βραζιλίας επέστρεψε στην αποστολή της εθνικής Αργεντινής για το Κόπα Αμέρικα. Γεμάτη ταλέντο η "αλμπισελέστε". Δείτε αναλυτικά την 23άδα που επέλεξε ο "Τάτα" Μαρτίνο.

Με Τέβες η αποστολή της Αργεντινής για το Κόπα Αμέρικα

Ο ομοσπονδιακός τεχνικός της εθνικής Αργεντινής, Χεράρδο Μαρτίνο, ανακοίνωσε τα ξημερώματα της Πέμπτης τους 23 παίκτες που θα πάρει μαζί του στη Χιλή για το Κόπα Αμέρικα που ξεκινάει στις 11 Ιουνίου.

Στην αποστολή επέστρεψε ο Κάρλος Τέβες, ο οποίος δεν είχε ταξιδέψει στην Βραζιλία για το προηγούμενο Μουντιάλ. Από εκεί και πέρα δεν υπάρχουν ιδιαίτερες εκπλήξεις, με το βάρος να πέφτει στον ηγέτη, Λιονέλ Μέσι, ο οποίος καλείται να οδηγήσει την "αλμπισελέστε" σε μια ακόμη επιτυχία.

Αναλυτικά η αποστολή της Αργεντινής για το Κόπα Αμέρικα:

Τερματοφύλακες: Σέρχιο Ρομέρο (Σαμπντόρια), Μαριάνο Αντούχαρ (Νάπολι), Ιγκνάσιο Γκουσμάν (Τίγκρες)

Αμυντικοί: Πάμπλο Σαμπαλέτα (Μάντσεστερ Σίτι), Μάρτιν Ντεμιτσέλις (Μάντσεστερ Σίτι), Μάρκος Ρόχο (Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ), Εσεκιέλ Γκαράι (Ζενίτ), Νικολάς Οταμέντι (Βαλένθια), Φακούντο Ρονκάγλια (Τζένοα), Μίλτον Κάσκο (Νιούελς).

Μέσοι: Χαβιέρ Μαστσεράνο (Μπαρτσελόνα), Άνχελ Ντι Μαρία (Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ), Φερνάντο Γκάγκο (Μπόκα Τζούνιορς), Έβερ Μπανέγκα (Σεβίλλη), Λούκας Μπίγλια (Λάτσιο), Χαβιέρ Παστόρε (Παρί Σεν Ζερμέν), Έρικ Λαμέλα (Τότεναμ), Ρομπέρτο Περέιρα (Γιουβέντους).

Επιθετικοί: Λιονέλ Μέσι (Μπαρτσελόνα), Κάρλος Τέβες (Γιουβέντους), Γκονσάλο Ιγκουαΐν (Νάπολι), Σέρχιο Αγουέρο (Μάντσεστερ Σίτι), Εσεκιέλ Λαβέτσι (Παρί Σεν Ζερμέν).

News 24/7

24MEDIA NETWORK